Výberové konanie na mestský úrad

majka1888
6. dec 2014

ahojte žienky, potrebovala by som poradiť......v našom meste po dlhom čase sa vyhlásilo jedno výberové konanie na mestskom úrade na pozíciu referenta( čo má na starosti mzdy a personalistiku, archiváciu a registráciu dokumentov a činnost podateľne a admini,práce )
neviete mi poradiť čo si mám preštudovať, aby som nevyzerala na tom výberovom ako hlupaňa, lebo veľmi by som chcela to výberko vyhrať

ktoré zákony si mám pozrieť a tak

za každú radu vám vopred dakujem 🙂

maznacik007
6. dec 2014

No oni pri vyhlasovani vyberka davaju vacsinou aj zakony, ktorych sa to tyka ale tak z tohoto popisu, z tohto zoznamu urcite tie co sa tykaju odmenovania

http://samosprava.institute.sk/zakony-a-ine-pre...

potom mas zakonnik prace, zakony o dani z prijmu, uctovnictvo, zakony zo socialnej oblasti resp. soc. zabezpecenia, rozhodne zakon o ochrane osobnych udajov.

dalej treba pozriet zakon o registraturach a archivnictve.... orientovat sa v registraturnych planoch ... neviem nakolko si robila s registraturou atd....

ovladat aplikacie na mzdy a personalistiku

Ono ale vacsinou sa na tieto miesta ide po znamosti, takze to by som riesila ako prve, a ak ti uz toto robila aj ked v sukromnej firme napr. tak tam neni az taky rozdiel ... a zvladnes to ...

bonaqa2013
6. dec 2014

No len aby si nebola prekvapená, miestečko už niekto dopredu vyhral. Tak sa to vačšinou robí. Darmo tam budeš zo seba chŕliť vedomosti, možu Ti povedať, že miesto vyhráva xy, aj keď bol ako bagandža. Sme na Sk....

sunshineka
6. dec 2014

Nemas niekoho znameho,kto by sa za teba prihovoril?Lebo tieto miesta byvaju dopredu dohodnute a zvlast teraz po volbach si primator rad dosadzuje znamych.

majka1888
autor
16. dec 2014

ahojte dievčatá, dakujem každej za radu, akurát mi volali a pozvali na to výberové konanie....viem, ako to bezí v štatnej aj verejnej správe, ale nemyslím si, že aj v tomto prípade to bude, uvídím po piatku....a nemyslím, si lebo primátor je ten istý ako bol aj minulé volebné obdobie 🙂

neviete mi poradiť, či na výberové konanie na mestský úrad treba aj ústavu, či to len ked sa niekto uchádza o miesto do štátnej správy ?

sherny
23. jan 2015

@majka1888 no, ako si dopadla?