Výberové konania na úrade práce

27. máj 2024

Baby, zajtra idem na úrad práce kvôli výberovému konaniu, avšak na pozíciu, ktorá absolútne nekorešponduje s prácou, ktorú si hľadám a školou, ktorú som vyštudovala. Som vyučená cukrárka, no pani úradníčka ma zaradila medzi uchádzačov o zamestnanie v obore Účtovník.
Pracovala som v cukrárni, mám 2 ročnú prax, no nepoberám to výberové konanie. O účtovníctve viem dve veľké párky, čiže nič.
Máte skúsenosť? Čo povedať?

janickacrazy
27. máj 2024

Veď normálne tam pôjdeš, povieš im, že o účtovníctve nič netusis a oni ťa nezoberú do práce, ale dajú ti potvrdenie pre úrad, že si tam bola. Inak by ťa mohli vyradiť z evidencie.

hipuska
27. máj 2024

Čo iné ako pravdu? Presne to, čo si tu napísala....

hipuska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
27. máj 2024

@taynee Ďakujem za tvoju odpoveď, čo-to ma prešiel strach z toho tam zajtra ísť.

estellas
27. máj 2024

Oni asi musia vykazovať nejakú činnosť tak posielajú ľudí na rôzne ponuky. To, že je to mimo tvojho odboru nevadí, podstatné je to že na to nemáš vzdelanie a nemôžeš to robiť. Mali by ti dať takú ponuku na ktorú môžeš nastúpiť, prácu ktorú môžeš vykonávať. Takže mi to príde ako veľmi odfláknutá práca úradníčky.
Pôjdeš na pohovor a dajú ti pečiatku že ťa neberú.

daniela2202
27. máj 2024

A úradníčke vyhráva?😂

mimikarol
28. máj 2024

Mňa raz poslali na pohovor do fabriky na pozíciu nastavovac strojov 😅 Normálne som povedala že ich nechcem oberať zbytočne o čas a som technický antitalent. Neviem či by som dáky stroj vo fabrike vedela vôbec zapnúť.