Ženy, ako ste zistili, čo chcete robiť? Ja som si myslela, že chcem robiť v jednej inštitúcií, kde som pracovala 10 rokov (knižnica), ale. Mení sa nám organizačná štruktúra, moje miesto "konci". Som v nemilosti šéfky, keďže mám vzdelanie a po voľbách reálne hrozí aj zmena vedenia. Proste, zatiaľ si aktívne hľadám prácu. A láka ma veľa veci. Láka ma práca v divadle (styk s verejnosťou, príprava projektov...to som robila aj v knižnici, hoci vzdelanie na to nemám). Potom ma láka aj práca v banke vzhľadom na pracovnú dobu (tam deklarujú, že netreba školu, zaucia nás). Len ja neviem, akým smerom sa vybrať. Máte nejaké rady, tipy? Ja som zjavne vyhoreta, preto som motivovaná robiť kdekoľvek...
A čo máš vyštudovane?
@lulaby1982 pretoze organizačná štruktúra sa mení už od 1.11. čiže aj keď sa bude meniť vedenie, ja už tam nebudem. Chápeme sa?
Šak čítajte s porozumením ,šak keď viete že idú voľby a je tam vysoká pravdepodobnosť ,že vedenie sa bude meniť,že idete na istotu ako viac ako pokrovy hráč ,tak zostaňte ako legenda hovorí.Sak ako budete v nemilosti šéfky ,keď nebude šéfka ,už bude nižšie v potravinovom reťazci. Šak vyckajte ,kukadla otvorte , uši nastrazte viac ako vlk z Karkulky a buďte trpezlivá. Pokiaľ Vás Vaša práca baví s máte aj ok kolegov , prečo chcete meniť loď ?? Práve preto sú voľby,lebo sa ráta s takýmito ľudskými neduhmi ,že niekto bude v nemilosti ,to je hl.motiv volieb,aby bol v milosti .
Zvoľte vyckavaciu stratégiu a zatiaľ podľa mňa nerobte radikálne riešenia . A čo keď Vy budete šéfka šéfke Vášho šéfa?