Vstupné testy a pohovor na prácu v US Steel

natynka128
3. okt 2014

Ahojte mamičky, chcela by som sa opýtať, ako vyzerajú vstupné testy a pohovory na prácu v US Steel (ako už názov napovedá🙂). Najmä čo sa týka angličtiny alebo nejakých konkrétnych schopností. Vďaka krásne 🙂

oladuna
3. okt 2014

Ta spolocnost to nema spomenute na ich webstranke?

natynka128
autor
3. okt 2014

@oladuna Bohužiaľ, nič také som nenašla.

oladuna
3. okt 2014

No a neda sa to nejako vydedukovat tym cim sa zaoberaju?alebo teda typom prace v tej spolocnosti? Vacsina spolocnosti sa na pohovore pyta take iste otazky typu "co by ste chceli dosiahnut za 5 rokov"

slavka034
3. okt 2014

všetko záleží od tej ktorej pozície...niečo všeobecné v US Steel-e ani neexistuje 🙂

natynka128
autor
3. okt 2014

@oladuna
@slavka034 Ďakujem baby, ide o pozíciu administrátora ohľadom nákupu a komunikáciu s Amerinčanmi 🙂

slavka034
3. okt 2014

@natynka128 tak dúfam,že vieš veľmi dobre po anglicky...🙂 🙂 a hlavne odborné výrazy)

natynka128
autor
3. okt 2014

@slavka034 No, viem viem, aspoň dúfam 🙂. Vieš mi v tomto prípade poradiť s tými vstupnými testami? Resp. vieš mi odporúčiť nejakú vhodnú stránku, kde si pozriem také najbežnejšie obchodné výrazy?

slavka034
3. okt 2014

@natynka128 na začiatok stačí ak si o US Steele prečítaš ich web,jasnačka v angličtine,tam získaš základné informácie ako o výrobkoch ,tak aj o rozdelení divizíí a koncepcie podniku 🙂 vstupné testy netuším aké môžu byť,no skôr by som to videla na modelové situácie ) ale držím palce,nech je pre teba pohovor úspešný.

oladuna
3. okt 2014

Ak vies dobre po anglicky tak preco si si uz nepozrela vseobecne typy otazok na interview. Ak je to pozicia administratora tak sa ta tam urcite budu pytat vseobecne otazky na tuto poziciu a mala by si si pozriet fakty o ich spolocnosti ako aj troubleshooting a prejst si situacie so zakaznikmi lebo sa ta mozu spytat napr. Co by si robila ak na teba zacne v telefobe zakaznik kricat atd.
Ak chces vygoogluj si (mozem ti pomoct s frazami ak chces.Ja zijem v Londyne skoro 20 rokov tak trochu viem po Anglicky.