Ahojte, uvažujem o vstupe do OSSR v Bratislave.
Prihlásil som sa cez DKVS, nuz z personálnych dovodov mi dôstojnícke miesto neponúli, ale ponúkli mi čakateľa, resp. začnem klasicky ako ta najnižšia hodnosť.
mám 33 rokov, rodinu, 3 ročné dieťa a aktuálne druhé je na ceste.
Vedel by mi niekto poradiť ohľadom vstupu do OSSR ? Stále neviem čo ma tam vlastne čaká.
Aktuálne zamestnaný som a bojím sa, že toto bude zmena k horšiemu, nakoľko by som mal žačať na najnižšej hodnosti a teda až na základnom vojenskom výcviku sa dozviem, čo mi vlastne ponúknu (pozíciu) a kde presne, hoci vraj na západe je voľných miest dosť.
Mám VŠ, a strednú gymnázium.
Odporúčate sa v 33 rokoch stať vojakom v BA ? ....mojím cieľom je počkať si na ten moj flek kým sa uvoľní, avšak troška mám aj obavy či sa budem vedieť naň dostať z toho najnižšieho miesta.
Príp. je tu nejaký vojak, ktorý slúži niekde v BA a vedel by mi niečo k miestnym pomerom napísať ?
ďakujem za každú radu a príspevok.
@taynee ja som na DKVS bol a podmienky som splnil … volali mi ze s mojou profesiou mi aktualne dostojnika nevedia ponuknut nakolko je speficicka a nie su aktualne volne miesta… prijali ma na nizsie miesto s tym ze ak sa uvolni dostojnicke miesto, zak si dorobim dostojnicku skolu a viem tam nastupit
Manzel vo vysluhovom, prevelovali ho tam, kde sa uvolnila pozicia k jeho hodnosti. Ak nechces vychovavat deti na dialku, manzelka a deti sa stahuju s Tebou. Ale i tak su to vycviky, misie. Ja som v podstate vychovavala 3 deti sama, kym neodisiel do vysluhoveho.
Teraz sa zacnu na mk nenapadne objavovat informativne prispevky, ake je to jednoduche a super vstupit do armady.
V 33 rokoch by som do armády už nešla. Môj muž je bývalý vojak ako celá jeho rodina. A teda to čo si napísal nesedí. Podľa mňa ťa dosť klamú. Každá hodnosť má aj maximálny vekový strop na to nezabúdaj.