Ahojte, mam po 30 , vydatá, bývanie , práca, bez detí. V poslednej dobe neviem ako ďalej, všetkého sa bojím, stále rozmýšlam, že čo bude ak stratím túto prácu, ktorú milujem, čo potom. Táto práca pre mňa znamená veľmi veľa. Pozerám pracovné ponuky, čo by som mohla robiť a nikam nezapadám. Neviem sa z ničoho tešiť, akoby sa zmenila celá moja povaha. Úplne som nespoločenská, nic ma nebavi. Mala niektorá z Vás takéto obdobie? Skončí to niekedy? Dostali ste sa z toho?
A čo robíte s mužom vo voľnom čase? Aké aktivity máte? Pretože mi to pripadá, akoby žiadne. Pretože ľudia, ktorí trávia čas aktívne, mávajú menej často takéto pocity. Pretože tie aktivity im robia zábavu, utužujú vzťah s partnerom.
kup si akvarko
Úzkostné xmyslanie
Tvoj chlap..tam -->
@melanta popravde ziadne , ak ideme ci uz na turistiku, bicyklovat, plavat , cokolvek premaham sa a len to tak pretrpim, nemam z toho ziadnu radost
@kvetinka75 vytvaram si tie scenare, zatial nic take nehrozi, len stale co ak.... nic dobre netrva vecne
@martinmmartin citaj rady, tiez ich potrebujes
treba prísť na príčinu toho prečo sa tak cítiš...ak nevieš kde začať, odporúčam nejakého psychológa u ktorého sa vyrozprávaš a možno spoločne na to prídete 🌞
a hrozí že by si mohla prísť o prácu? Či si len zbytočne nevytváraš scenáre, ktoré sa v blízkej dobe ani nestanú. V akej oblasti pracuješ?