Všetkého sa bojím a neviem ako ďalej

10. aug 2023

Ahojte, mam po 30 , vydatá, bývanie , práca, bez detí. V poslednej dobe neviem ako ďalej, všetkého sa bojím, stále rozmýšlam, že čo bude ak stratím túto prácu, ktorú milujem, čo potom. Táto práca pre mňa znamená veľmi veľa. Pozerám pracovné ponuky, čo by som mohla robiť a nikam nezapadám. Neviem sa z ničoho tešiť, akoby sa zmenila celá moja povaha. Úplne som nespoločenská, nic ma nebavi. Mala niektorá z Vás takéto obdobie? Skončí to niekedy? Dostali ste sa z toho?

kvetinka75
10. aug 2023

a hrozí že by si mohla prísť o prácu? Či si len zbytočne nevytváraš scenáre, ktoré sa v blízkej dobe ani nestanú. V akej oblasti pracuješ?

melanta
10. aug 2023

A čo robíte s mužom vo voľnom čase? Aké aktivity máte? Pretože mi to pripadá, akoby žiadne. Pretože ľudia, ktorí trávia čas aktívne, mávajú menej často takéto pocity. Pretože tie aktivity im robia zábavu, utužujú vzťah s partnerom.

martinmmartin
10. aug 2023

kup si akvarko

hladamematku
10. aug 2023

Úzkostné xmyslanie

porcini
10. aug 2023

Tvoj chlap..tam -->

autor
10. aug 2023

@melanta popravde ziadne , ak ideme ci uz na turistiku, bicyklovat, plavat , cokolvek premaham sa a len to tak pretrpim, nemam z toho ziadnu radost

autor
10. aug 2023

@kvetinka75 vytvaram si tie scenare, zatial nic take nehrozi, len stale co ak.... nic dobre netrva vecne

autor
10. aug 2023

@martinmmartin citaj rady, tiez ich potrebujes

pkgirl30
10. aug 2023

treba prísť na príčinu toho prečo sa tak cítiš...ak nevieš kde začať, odporúčam nejakého psychológa u ktorého sa vyrozprávaš a možno spoločne na to prídete 🌞