Všeobecný poradca v banke - skúsenosti

julgis299
9. feb 2017

Dobrý deň chcel by som aa opýtať ohľadom práce v banke konkrétne v ČSOB na mieste všeobecný poradca. Nemám žiadne skúsenosti s touto prácou tak by som sa chcel opýtať ako to funguje aj pracovne aj finančne. vopred ďakujem za odpovede.

dominika6
9. feb 2017

@julgis299 nemáš žiadne skúsenosti a čo...ideš tam robiť?

evittam
9. feb 2017

@julgis299 A co chces akoze ponúknuť zamestnavatelovi ked nemas ziadne skusenosti?!

julgis299
autor
9. feb 2017

Mám ísť na pohovor ale neviem najskôr si chcem niečo o tom zistiť skôr ako tam pôjdem či sa to vôbec oplatí aj časovo aj finančne.

julgis299
autor
9. feb 2017

Ako tak mam ekonomickú školu aj s maturitou ale v tejto oblasti som ešte nepracoval.

evittam
9. feb 2017

@julgis299 Ale ak nemas skusenosti s podobnou pracou cim chces zaujat zamestnavatela?! Si myslis,ze cakaju na teba?

dominika6
9. feb 2017

@julgis299 ty si chlap?

dominika6
9. feb 2017

a nech mi nik nehovorí potom o finančných poradcoch akí sú zmrdi..ked aj v banke robí hocikto..sa tu potom môžme baviť o produktoch,poradcoch poistkách a výsledkoch..

julovka2013
9. feb 2017

@evittam ja som tiez nemala ziadne skusenosti a zobrali ma, prave preto robia skolenia.

17alexis
9. feb 2017

@julgis299 tu sa rozumnej odpovede nedočkáš. Pozri skupinu skúsenosti z pohovorov alebo také čosi a napíš tam. A áno, možno čakajú práve na teba. 🙂

evittam
9. feb 2017

@julovka2013 Ved v poriadku...Je mozne,ze potrebuju cloveka so skusenostami a praxou alebo nie a "vychovaju" si ho sami. Zakladatelka sa vsak informuje takym sposobom akoby to miesto uz mala.😉

julovka2013
9. feb 2017

@julgis299 ja som nastupovala do inej banky,bez skusenosti.Prave preto, robia skolenia.Co sa tyka prace,mas plany, ktore musis splnit,ak splnis,patricne ta ohodnotia.ale vsetko sa toci len okolo planov.Pokial nemas dati a mas predajneho ducha,kludne skus.Ja som na poziciu nastupovala este ked som nemala deti, ale teraz, by som si to pri detoch nevedela predstavit.M usis byt v praci min.o hodinu skor a urcite nebudes odchadzat na cas.Treba sa popytat na pohovore,uvidis, co ti povedia ☺

julovka2013
9. feb 2017

@evittam v pohode, ja som len reagovala ☺

mima4
9. feb 2017

@julgis299 čo sa tyka financii, odmenovania, to by som na tvojom mieste nevytahovala, ved nemas ziadne skusenosti,prax...

lucia2907
9. feb 2017

@julgis299 ak ta zoberu ide sa na skolenie do Bratislavy, najprv sa chodilo na mesiac vkuse...teraz uz to je ze tyzden tam, tyzden na pobocke...plus robis rozne vstupne a vystupne testy.. na skoleni Vam vsetko vysvetlia...