Všeobecný lekár - info o pracovnom pomere

3. jún 2023

Ahojte dievcata. Viete mi povedat, ci lekar (ktory ma zmluvu s poistovnami) vidi, alebo ma moznost vidiet, kde pracujem? Dostava nejake zaznamy zo zdravotnej poistovni, kto za mna plati odvody? Mala by som ist pracovat o 2 mesiace do jednej ambulancie, ale chcem si ponechat svojho lekara a nechcem, aby vedel, ze pracujem napr. u konkurencii, pokym to nebude z nejakych vaznych dovodov nevyhnutne (stav, ked treba viackrat tam ist a podobne). Nechcem miesat sukromny a pracovny zivot, a ani nechcem, aby bol zamestnavatel informovany, kto su moji lekari (na preventivku tam zvyknem chodit vzdy pocas dovolenky) a naopak.

mogaa
3. jún 2023

ano vidí, teraz sú e PN ky tam ti predsa musí vybrať pri PN zamestnávateľa .....

autor
3. jún 2023

@mogaa ok, dakujem.

eleanor2510
3. jún 2023

Uprimne nerozumiem tomuto problemu. A keby jeden o druhom vedeli, je to nejaky problem? Ved predsa aj samotní lekari chodia k lekarovi, je jasne, ze sami sa nemozu osetrit. Kazdy clovek, a tym padom aj kazdy zdravotnícky pracovnik, ma pravo na vyber lekara a nikomu do toho nic nie je. Nerozumiem tymto tajnostiam.

autor
3. jún 2023

@eleanor2510
@eleanor2510 mam na to svoje dovody a tou je jesitnost jedneho z nich. Nie je to samozrejme velky problem, ktory by mi branil nastupit niekam, obrnit aj obhajit sa viem, iba ma to zaujimalo, ci to vidi, ci nie.