Ahojte. Prišla som sa vykecat lebo sa asi zbláznim. Minulý týždeň v piatok, sme mali firemný večierok. Ja som však cez týždeň ochorela, prvé 3 dní som chodila do prace lebo som mala iba mierny kasel ale potom sa pridala bolest svalov a nádcha tak som ostala doma. Všetci vedia ze nie som večierkovy typ. Ale nikdy som vecierok nevynechala vždy som prišla posedela prehodila par slov zjedla večeru a šla som domov. Lenže cez víkend mi jedna kolegyňa napísala ze som si to pekne naplanovala ako sa tomu vyhnúť a ze som špekulantka. Ze neviem o co som prišla a ze slušnosť káže prísť pokiaľ som na tom nebola veľmi zdravotne zle. A ma pravdu nebola som až tak zle na tom nemala som teploty. Ale cítila som sa slabá a aj keby som to vedela vydržať bála som sa aby som nepriniesla bacily medzi ludi. Ak by som prišla bolo by zle nešla som tiež je zle. Som z toho smutná a normálne sa bojím ísť zajtra do prace ako budú na mňa zazerat 😌
Takže si bola na PN?
Však si bola chorá neviem čo riešiš.
vobec nemaj vycitky skrz nikoho a nikdy... rob vzdy vsetko ako to ty citis ... ak si s tym ty ok ... tak vsetko je v poriadku ... Ked sa clovek neciti dobre, alebo nema naladu, nemozu nikoho nutit.. a co bol dovod? nieco za teba museli navyse zaplatit? alebo nechapem.. ved ked si chybala, tak asi vedeli, ze pravdepodobne neprides.
@zojazoja riešila som to paragrafom dnes ešte dovolenka. Ale bola som doma no vraj to odomna nebolo slušné pretože ľudia chodia do prace aj chorí
tak jej proste odpis: dakujem za tvoj zaujem o moju osobu ... kedze osms a po minule roky vzdy zucastnila a toto je prvy kt som zial pre chorobu musela cynechat(ano naozaj som bola chora ) presne viem o co som prisla ... kazdopadne vsetko zle je na daco dobre a aspon viem aka v skutocne si osoba a ako krasne si sa vyfarbila.. snad nebudes mat taku chripku ako ja a nebudes musiet nikdy vynechat kvoly nej super vianocny vecierok .. aj tebe krasny den
A opýtam sa....dúfam že sa neurazis. Ty si psychiatricka pacientka? Liečiť sa na niečo také? Alebo jednoducho len nedokážeš ústa otvoriť a povedať si svoje?
Si jej mala povedať,že od nej tiež nie je slušné,keď si vymýšľa, že si to spravila naschvál. No ja by jej dala
Panabeka, je nam treba firemne vecierky, ked potom slusna osoba ako AUTORKA, ktora sa navyse zachova zodpovedne, ma z toho mindraky? Vobec sa nad tym netrap, zajtra si ta pravdepodobne nik nebude vsimat inak, ako obvykle.
Ak by si prisla, niekto by povedal, aha, maroduje, ale po večierkoch chodí. Ľuďom nevyhovieš, nerieš to, sú to hlúposti, ale môžeš jej povedať, nech sa stará o seba a svoje zdravie.
No pekne, "ludia chodia do prace aj chori" a ta ista by ta v praci zvozila, ze tam kychas a roznasas chorobu. Jednym uchom dnu, druhym von.
neries... mozno to myslela ironicky. Su proste ludia, co si myslia, ze zabavky, akcie a tak su proste nieco uzasne a perfektne a neustale tam ludi tlacia a nahanaju a potom nad tym lamentuju. Neries :DD tak si bola chora a hotovo.
Kolegyna je viac nez drza Ti toto vypisovat, navyse cez vikend. Nenechaj sa buzerovat a ked sa vratis do prace, chovaj sa uvolnene.
dobre si urobila, ani ja nemám rada takéto nasilu stretnutia, alkohol nepijem, sladké veľmi nemusím, s ľuďmi ťažko hľadám spoločné témy čiže tiež sa vyhýbam ak môžem
Mate pravdu len keby som vedela sa tých myslienok zbaviť ze nič zlé som neurobila
Ja nerozumiem, preco maju ludia potrebu taketo veci vobec niekomu, koho sa to absolutne netyka, vysvetlovat.
kolegyni by som s usmevom pvedala, z\e nech je rada - aspon jej ostalo viac chlastu a bola tam za hviezdu.
a vybavene
a keby si prišla by ti vyčítali, že do roboty nechodíš ale na večierok hej :D
Že to vôbec riešiš.
Napisala by som jej s humorom, ze ak jej chyba do zbierky pred Vianocami lezat chora v posteli, tak mala povedat, prisla by som na nu parkrat kychnut. Dala desat smajlikov (snad pochopi).
Hrala by som to, ze jej spravu chapem ako prekaranie a prekaram ju tiez. Dala by som jej sancu obratit to na zart.
Vsak si ju mala odpinknut, ze si bola na oslave niekoho narodenin a to bola prvotriedna party. Alebo proste nech ta neotravuje, ze nie si na jej myslienky zvedava
Ja by som jej povedala že "tebe dobre hrabe..." A úsmev no.7. téma pre mňa ukončená. To sa tak zle bez teba bavili? 🤷 Vy máte večierky povinné? 🤔 Divné, u nás je účasť dobrovoľná...
Preco sa bojis, ved to vybav z dveri, namiesto Ahojte😅 pekne na nu zhurta... Anca, ty si doktorka, ci riaditelka zemegule, ze mna ides sacovat, kde som mala/nemala byt? To vypisujes vsetkym, ako maju konat, alebo iba mna si poctila nevyziadanym nazorom🤪ked budem potrebovat skvelu radu, si prva na zozname🤣
@ahhola 👍👏
Zajtra namiesto toho, aby si sa bála ísť do práce pridi poriadne, ale že fakt poriadne nasrana!!! Že či si fakt mysli že prídeš na večierok pretrpieť v bolestiach len preto aby si o tebe nemysleli že si špekulantka.. spýtala by som sa, či prišla o nejaké peniaze, alebo ma nejakú inú ujmu z toho že som sa nezúčastnila..
Ako fakt mňa toto normálne že nasralo! 🤪Ja som zatiaľ nebola nikdy na žiadnom večierku z práce, nikdy mi to nikto nevyčítal, normálne som popriala všetkým dobrú zábavu a povedala som že to proste nemám rada a neprídem.. už som rozhodnuta že nabudúce prídem.ked nejaký bude, lebo máme momentálne celkom dobrý kolektív, ale keby som nešla tak by som si vyprosila aby mi to niekto výčital..
Aj my sme mali v piatok večierok a zopár ľudí neprišlo, lebo jednoducho nechceli prísť. Povedal niekto, že je to povinné? nech sa každý stará o seba. Aké špekulácie? kolegyne nemajú nič na robote? nie aby sa ťa opýtala,či sa máš lepšie, ale bude ti vytýkať, že si chorá ostala doma? čo je toto za divný svet, starať sa do všetkých a do všetkého! ešte aby si sa bála ísť do práce. Tam nech sa stará o seba a nerieši tvoj pobyt v posteli. Kašli na ňu. Nemusíš nikomu nič vysvetľovať.
Zajtra keď bude rýpať jej povedz, že aspoň mala viac jedla pre seba a nerieš ju vôbec...a druhýkrát jej neodpisuj ani na ahoj...čo ju do toho ? Trapoška čista
no kašlala by som na nich.Ale to som ja.Ja by som tam nešla ani keby mi nič neni.Lebo tiež nie som večierkový typ.A ešte by som sa k tomu aj priznala😀 ešteže toto ja nemusím riešiť takéto firemné hovadiny a priblblo sa usmievať.Ja nemám kolegov ani žiadny team tak mi je najlepšie.Nikomu sa nemusím aspoň zavďačovať.To je trest boží pre ludí čo nie sú hore ruka tieto koncoročné večierky alebo nebodaj hocikedy počas roka ak si zmyslia team párty utužovačky či čo to je za hovadiny.Len ohováračky a ožieračky sú tam tipujem.Iné nič a že utužovanie kolektívu no haha
To je trapka .Ani Keby si nebola chora nemusis tam ist . Drza je ze ti toto napisala . Tiez tam nechcela byt a zavidi ti este aj chorobu.
Cim bližšie je zajtrajšok tým viac mi je zle normálne mam ťažkosti na hrudníku
Pre mňa by si bola spekulantka, keby si nechodila do roboty, ale potom prišla zabaviť a najesť sa na večierok. Čo ju do toho, nech sa stará o seba .
Keby si prišla povedia, že si ich prišla nakaziť.Hned by som sa ohradila, že si bola chorá a hotovo.Z tohto si fakt nerob hlavu čo to je za drzanu, že ti takto vypisuje