Ahojte baby,
Neviete nejaké bližšie informácie o psychotestoch ktoré sa vykonávajú pred prijatím do vojenského výcviku? Mate nejaké rady a tipy? Vôbec neviem na co sa mam zamerať a keďže je to môj sen chcem vedieť co najviac informácií. Ak máte nejakého známeho alebo tak rada si vypočujem rady ako sa dostat. Ďakujem
Prvý výsledok na Google: https://www.aos.sk/clanok/bc-priebeh-prijimacie...
@raztovsetkozmizne ďakujem priebeh skúšky poznám chcela som sa skôr opýtať na nejaké konkrétne otázky ohľadom psychotestov na čo sa pripraviť a na čo si dať pozor
@janka6869 brat je profesionalny vojak a hovoril, ze aktualne tam beru skoro kazdeho, pretoze po konflikte na Ukrajine im vyrazne klesol pocet zaujemcov. Testy vraj vobec neboli tazke, vyraznejsia vyradovacka bol prakticky vycvik ( tam nocovali aj vonku, v dazdi).
Potom bol narocnejsi cely prvy rok, na kazde cvicenie posielali novacikov. To bol asi na 10 cviceniach ( v trnavi 2-4 t) za rok.
*trvani
@janka6869 známa bola na tom teste a mali napríklad nakresliť strom, postavu
@augustovkaa ten test so stromom to poznám ale s postavou fúú to vôbec neviem o čo ide a bolo to v pohode? Zobrali ju?
@janka6869
Zobrali ju, boli tam aj fyzické previerky a tam pár ľudí neuspelo
@augustovkaa a fyzické boli ťažké veľmi alebo ako?
@janka6869 pre kamarátku pohoda, viem, že behali 12 minút a asi sed lah, ostatné neviem
@augustovkaa ďakujem ti moc lebo fakt mi na tom záleží čiže sa snažím zistiť čo najviac info čiže ak kľudne niečo budeš vedieť tak napíš ja budem len rada
@janka6869 Neviem presne ako to prebieha rovno na výcvik, ale na Akádemii to bolo zloženie iq testu, testu pozornosti a 300 otázok nakoniec, veľa z nich sa opakovalo aby si overili či ozaj neklameš