Ahojte, je tu niekto kto naozaj takto pracovať skúšal? Je to na Slovensku reálne? S tým, že nie som žiadny ITckar, ale mam skúsenosti s administratívou, jednoduchým účtovníctvom, komunikácia so zákazníkmi atď.
Akože na ten kurz mi vyhadzuje stále reklamu len to ma zaujíma či sa tým aj niekto reálne živí... A či si našiel takú prácu
Ahoj pracujem ako Va co by ta zaujimalo?
@ancika27 ako si si našla klientov a čo všetko konkrétne robíš pre klientov?
@sasitimi17 robim pre 1neho, dostala som sa cez fb 🫣 najmenej predpokladanym sposobom, spravujem soc.siete,administrativa online
@ancika27 co je to administrativa online? Staras sa mu len o ucet na soc. Sietach?
@sasitimi17 vyplnam zmluvy, nahadzujem inzeraty na www,bazos...a podla zadania a potreby co treba
Dobrý deň. Ak máte akékoľvek otázky ku kurzom virtuálnej asistentky od pinkasistent, napíšte mi. 🙂 Mám ich všetky absolvované.
@uniquegirl das mi blizsie info, prosim. Hlavne ma zaujima ci sa do toho oplatilo investovat a ci aj robis VA
@uniquegirl ahoj, mna by zaujimalo ako prebiehal kurz, ako si s nim bola spokojna, ake ine kurzy si si este dorabala, v com ta posunul dalej. Dakujem velmi pekne 🙂
@uniquegirl ahoj aké všetky kurzy VA si absolvovala?
ako je tato praca platena?
Tiež by ma to zaujímalo