Virtuálna asistentka - náplň práce

10. jún 2023

Co je naplnou prace u virtualnej asistentky?

ajuss311
11. jún 2023

Čo si zvolí, každá to má inak. 🙂 ale väčšinou pomáha menším podnikateľom s takýto vecami ktoré ich oberajú o čas ale musia byt spravené napr. administratíva, fakturácia, nejaké zviditeľnenie na sociálnych sieťach atd 🙂

autor
11. jún 2023

@ajuss311 Ako sa stat virtualnou asistentkou? Co k tomu treba? Da sa s tym vobec uplatnit?

ajuss311
11. jún 2023

Áno určite sa da tým uplatniť, odporučila by som spraviť si nejaký kurz kde vás niekto prevedie všetkými krokmi 🤗 nechcem tu robiť reklamu ale akurát si taký kurz robím, preto som sa zapojila 😃🤗

ruzoveokuliare
11. jún 2023

@ajuss311 ahoj, vieš mi dať link na ten kurz? Ďakujem

autor
11. jún 2023

@ajuss311 Co sa tam.ucite?

sasitimi17
11. jún 2023

@ajuss311 ahoj robis kurz od kristinky pink asistent? Alebo iny?

ajuss311
11. jún 2023

@sasitimi17 anooo od nej presne 😃🫣🤗

buberova
11. jún 2023

Tiež ma to zaujíma kde si reálne človek nájde prácu ako virtuálna asistentka. Lebo kurzov by bolo len kde sa taký človek zamestná

autor
11. jún 2023

@buberova Mne to pride strasne nedoverihodne. Vidis aj tu, ani len odpoved na napln kurzu som nedostala. Len reklamu.

t1nusa
11. jún 2023

tiež uvažujem nad týmto typom práce keďže som na MD a časom chcem prácu na homeoffice, myslím že ke fajn si spraviť nejaký kurz kde ťa naučia základné know how a ty si už následne zvolíš čo bude tvojou náplňou práce - viem, že často je to napr príprava kontentu na sociálne siete, emailová komunikacia a kadejaké evidencie, tabuľky, atď atď záleží v čom si dobrá a čo vieš firmám/podnikateľom ponúknuť

buberova
11. jún 2023

ja chápem, že nejaký podnikateľ potrebuje takú asistentku ale skôr si myslím, že ju hľadá medzi rodinou a známymi, ako niekde na nejakom portály. A každá by chcela pekne z domu si zakladať papiere a odpisovať na emaily, ale obávam sa, že až toľko ponúk tejto práce nie je.

ajuss311
11. jún 2023

@buberova prepáčte, nevšimla som si vašu otázku. Učíme sa všetko možné napr. že nejde o to aby sa človek zamestnal ale hľadal si viacerých klientov naraz, keď s nejakým ukončí spoluprácu tak nezostane bez peňazí ale ma ďalších a ma tu časovú flexibilitu atd. A je to proste celé know-how ako takúto kariéru rozbehnúť 🙂
Ja osobne som dosť veci už vedela hlavne zo začiatku čo hovorili lebo som si hľadal info sama, ale je ten kurz fajn v tom že tam človek nájde všetky info pokope 🙂

sasitimi17
11. jún 2023

Pink asistent ked si das tak ona ma detailne opisane co kurz zahrna a teda obsahuje toho dost vela, potom mas tam moznost s nou aj priamu konzultaciu cez zoom alebo nieco podobne a mozes sa jej pytat cokolvek co ta zaujima
A ma aj rozhovor s jej "studentkou" ako si tento biznis rozbehla

autor
11. jún 2023

@ajuss311 Pracuje sa na zivnost?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ajuss311
11. jún 2023

Áno vacsinou skoro všetky tie študentky čo prešli kurzom majú živnosť ale na začiatku neni potreba až po pár lekciách alebo po prvých zárobkoch 🙂

lea12340
22. okt 2023

@ajuss311 ahoj ako sa ti darí po kurze, oplatil sa ?

ajuss311
23. okt 2023

@lea12340 ahoj, myslím že určite. Síce predtým som si sama naštudovala veľa informácii, ktoré tam učia. Ale ten kurz je super hlavne na udržanie motivácie a mňa osobne utvrdil v tom, že aj keď momentálne veci nejdú ako chcem tak musím pokračovať a vyplatí sa to. Predtým som stále pochybovala či to robím dobre a potom som to nerobila. Ale teraz viem, že to robím dobre a postupne sa to zlepšuje aj kontakty aj klientela aj obraty 🙂🤗

magic08
2. nov 2023

@ajuss311 takze uz si si aj nasla klientov aj zarobky su?

monca_97
Odpoveď bola odstránená
Zobraz