Co je naplnou prace u virtualnej asistentky?
@ajuss311 Ako sa stat virtualnou asistentkou? Co k tomu treba? Da sa s tym vobec uplatnit?
Áno určite sa da tým uplatniť, odporučila by som spraviť si nejaký kurz kde vás niekto prevedie všetkými krokmi 🤗 nechcem tu robiť reklamu ale akurát si taký kurz robím, preto som sa zapojila 😃🤗
@ajuss311 ahoj, vieš mi dať link na ten kurz? Ďakujem
@ajuss311 Co sa tam.ucite?
@ajuss311 ahoj robis kurz od kristinky pink asistent? Alebo iny?
@sasitimi17 anooo od nej presne 😃🫣🤗
Tiež ma to zaujíma kde si reálne človek nájde prácu ako virtuálna asistentka. Lebo kurzov by bolo len kde sa taký človek zamestná
@buberova Mne to pride strasne nedoverihodne. Vidis aj tu, ani len odpoved na napln kurzu som nedostala. Len reklamu.
tiež uvažujem nad týmto typom práce keďže som na MD a časom chcem prácu na homeoffice, myslím že ke fajn si spraviť nejaký kurz kde ťa naučia základné know how a ty si už následne zvolíš čo bude tvojou náplňou práce - viem, že často je to napr príprava kontentu na sociálne siete, emailová komunikacia a kadejaké evidencie, tabuľky, atď atď záleží v čom si dobrá a čo vieš firmám/podnikateľom ponúknuť
ja chápem, že nejaký podnikateľ potrebuje takú asistentku ale skôr si myslím, že ju hľadá medzi rodinou a známymi, ako niekde na nejakom portály. A každá by chcela pekne z domu si zakladať papiere a odpisovať na emaily, ale obávam sa, že až toľko ponúk tejto práce nie je.
@buberova prepáčte, nevšimla som si vašu otázku. Učíme sa všetko možné napr. že nejde o to aby sa človek zamestnal ale hľadal si viacerých klientov naraz, keď s nejakým ukončí spoluprácu tak nezostane bez peňazí ale ma ďalších a ma tu časovú flexibilitu atd. A je to proste celé know-how ako takúto kariéru rozbehnúť 🙂
Ja osobne som dosť veci už vedela hlavne zo začiatku čo hovorili lebo som si hľadal info sama, ale je ten kurz fajn v tom že tam človek nájde všetky info pokope 🙂
Pink asistent ked si das tak ona ma detailne opisane co kurz zahrna a teda obsahuje toho dost vela, potom mas tam moznost s nou aj priamu konzultaciu cez zoom alebo nieco podobne a mozes sa jej pytat cokolvek co ta zaujima
A ma aj rozhovor s jej "studentkou" ako si tento biznis rozbehla
@ajuss311 Pracuje sa na zivnost?
Áno vacsinou skoro všetky tie študentky čo prešli kurzom majú živnosť ale na začiatku neni potreba až po pár lekciách alebo po prvých zárobkoch 🙂
@lea12340 ahoj, myslím že určite. Síce predtým som si sama naštudovala veľa informácii, ktoré tam učia. Ale ten kurz je super hlavne na udržanie motivácie a mňa osobne utvrdil v tom, že aj keď momentálne veci nejdú ako chcem tak musím pokračovať a vyplatí sa to. Predtým som stále pochybovala či to robím dobre a potom som to nerobila. Ale teraz viem, že to robím dobre a postupne sa to zlepšuje aj kontakty aj klientela aj obraty 🙂🤗
Čo si zvolí, každá to má inak. 🙂 ale väčšinou pomáha menším podnikateľom s takýto vecami ktoré ich oberajú o čas ale musia byt spravené napr. administratíva, fakturácia, nejaké zviditeľnenie na sociálnych sieťach atd 🙂