Ahojte, neviete mi poradiť kde sa zaregistrovať ked sa chcem stať virtuálnou asistentkou? Na nete som nič nenašla.
Ja som voľakedy pred 25 rokmi začínala ako asistentka. Tá pozícia je okrem iného aj o tom, že dokážeš zistiť a vybaviť aj nemožné. Takže ak chceš ozaj robiť túto prácu, daj si námahu a pozisťuj si. Samostatnosť sa ti pri práci vyplatí.
@nyusika nasla som veľmi veľa informácií, ale nie žiadnu spoločnosť pod ktorou by som mohla pracovať. Registrovať na portáloch jaspravim a podobne sa nechcem
Ak Ti toto pomôže,tak Tá pozícia bude mať úplne iný názov 😉
@katkamatka7 netuším co máš na mysli
Zameraj sa skôr na činnosti,vedomosti, ak je to to, pre čo si sa rozhodla. Zamestnávateľ zamestnáva niekoho pre to, čo mu prinesie, čím zlepší chod jeho firmy, uľahčí jeho prácu aj prácu niekoho ďalšieho. Preto, že záujemca prejaví záujem, radosť z danej práce, pretože ju ovláda. Čo bude treba v danej firme špecifický sa naučiť, na to poskytne časový priestor, napríklad kurzami,školeniami, tréningom. Virtuálny asistent v sebe ukrýva niekoľko druhov činnosti a zamestnávateľ má danú pozíciu označenú pod iným názvom.
@katkamatka7 virtuálna asistentka pracuje z domu, rieši veci a vybavuje to na čo napr šéf nemá čas. Takze to nie je práca asistentky, ktorá sedí v kancelárii a vari kávu a okrem toho rieši co treba.
A ďalej?
@katkamatka7 co ďalej?
To robia ľudia na 1000 ďalších pozíciách. 🙂
@katkamatka7 vygoogli si co to znamená 😉 nie je to klasický zamestnanec je to niečo iné
Držím Ti palce 😉
No ked toto hľadáš na Modrom koniku, tak prepáč, ale skôr ta vidim fakt na to varenie kavy...
Presne viem co hľadáš, tiež som nad tým rozmýšľala. No žiadna firma, v tomto prípade budeš živnostník a klientov si musíš zháňať sama. Nemyslím ze je po tom velky dopyt, väčšinou firmy potrebujú asistentky priamo na firme kvôli káve, poste, návštevam....
nuz, neviem, ci po tejto otazke je tato pozicia vhodna pre teba 😀