Viete o overenej práci na doma?

13sima
8. nov 2024

Dobry vecer vie niekto o nejakej praci doma ,hlavne nie predaj somarin na chudnutie .Nieco naozaj realne .

maranco
8. nov 2024

inšpiruj sa na https://www.jaspravim.sk/ a daj si tam svoju ponuku

thirstymonk
8. nov 2024

@13sima Nechcem ti brať iluzie, ale pokiaľ si nevieš najsť pracu na doma sama, tak ju nebudeš vedieť ani vykonavať :D

mamamasama
8. nov 2024

Vymyslite, nájdite, aj urobte za mna 😬
@thirstymonk

any_soj
8. nov 2024

@thirstymonk kľúčové v tejto otázke je slovo OVERENÁ. To znamená, že nehľadá inzeráty, tie vie isto, kde sú. Hľadá reálne skúsenosti ľudí. Často napríklad práca na doma až na osobnom stretnutí povedia otvorene, o čo v nej pôjde, v inzerate to nenájde.

nynia
8. nov 2024

Naozaj reálne je od pečenia zákuskov cez šitie až po prekladateľstvo, IT alebo v dnešnej dobe aj riadiacie funkcie v medzinárodných firmách.

melanta
9. nov 2024

Mám voľnú pozíciu, full remote, vzdelanie stačí maturita a certifikáty C1 z angličtiny a arabčiny. Cally a videocally viac krát týždenne. Raz kvartálne 2-3 dni v Dubaji, zaplatia letenky aj hotel, ak bude žiadané zaplatia aj rodine (deti a muž).

melanta
9. nov 2024

@any_soj myslím si, že si @thirstymonk pochopila zle. On svojim komentárom myslel to, že človek, ktorý má zručnosti na kvalifikovanú prácu full remote, si dokáže job nájsť bez toho, aby sa pýtal na koni.

any_soj
9. nov 2024

@melanta ale sú rôzne práce, nie? Hej, ja polovicu pozícii na Profesii ani netuším, čo sú a samozrejme by som ich nevedela ani robiť. Ale tak hádam sú aj iné veci na doma, nielen call centrum s holandským jazykom a Java developeri...

thirstymonk
9. nov 2024

@any_soj su aj C# developeri. Alebo javascriptaci (btw java ma s javascriptom spolocne asi tolko, co rak s rakovinou)

melanta
9. nov 2024

@any_soj ale určite že sú aj iné pozície ako call centrum či java developer. V oblasti IT je to stovka pozícií, desiatky pozícií v oblasti marketingu, sales supportu, reportingu, compliance, práva, daní, VŠ stavebníctva a iných oblastí. Ak sa teda bavíme o práci z domu. Angličtina na úrovni minimálne B2 je úplný štandard, potreba ďalšieho jazyka na rovnakej úrovni je bežná taktiež. Takže zopakujem, čo som písala ja aj @thirstymonk človek, ktorý má kvalifikáciu na dobrý full remote job, sa na to nepýta na MK. Firmy ho oslovia cez referencie, Linkedln, sám vie aké spoločnosti osloviť priamo. Človek, ktorý sa pýta na MK na prácu z domu, ale nie call centrum, nie hand made, nie predaj a pyramídy, tak je jednoducho mimo reality. Prác je totiž veľa, ale pre tých, ktorí majú adekvátne vzdelanie, prax, ovládajú jazyky. Je potrebné si uvedomiť, že na dobrý job nestačí chcieť. Dobrý job majú ľudia, ktorí urobili pre seba viac ako iní.

Mimochodom, je tu táto téma každý mesiac snáď aj 10 krát. Čiže za posledné 2-3 roky tu musí byť pekná 2-3 stovka takýchto diskusií. Čo môže robiť asi tak človek, ktorý si nedá ani tú námahu prečítať si ich?! Rečnícka otázka.

lauritka
13. nov 2024

@melanta well said 👏 my mame pracu z domu 50/50, ale som už ôsmy rok vo firme 🙂 oblast Telekomunikacie.

13sima
autor
13. nov 2024

poslete mi blizsie info ?

13sima
autor
14. nov 2024

@lauritka napisete mi blizsie info ?

lauritka
14. nov 2024

@13sima ste z Kosic? Momentalne ale nenaberame novych ludi. U nas je ale potrebna nemcina na urovni minimalne B2.