icon

Viete o nejakej práci pre e-shop na doma?

18. jún 2020

Dobrý deň prajem,
chcela by som sa opýtať či náhodou viete o nejakej aktuálnej ponuke práce pre eshop na DOMA. Som momentálne na MD s dcérkou sama. Mám ukončené vysokoškolské vzdelanie v oblasti marketingu. Pracovala som pre eshop kde som viedla etitaciu eshopu, spravovala som sociálne siete, grafickú úpravu fotiek aj fotenie, písala som aj krátke texty, zodpovednosť za grafiku direct mailov. Ďakujem za každú odpoveď. S pozdravom Silvia🙂

joja101
18. jún 2020

Ak si fotila a podobne tak skús normálne osloviť nejaké menšie firmy čo majú stránky na fb či im ich nemôžeš spravovať, skúsenosti nejaké máš

damtiporiti
18. jún 2020

Takto sa hľadá robota . Anonymne 😂 ako ti ma niekto poslať vôbec ponuku, keď ťa nemá ako kontaktovať. Veľmi seriózny prístup.

autor
18. jún 2020

@damtiporiti viem ako väčšina reaguje na inzeráty podobného typu. Ak by tu aj bol aj login našlo by sa niečo iné čo "nie je" v poriadku.

damtiporiti
18. jún 2020

Samozrejme, to je argument ako vyšitý. Veľa šťastia.

autor
18. jún 2020

@damtiporiti stačí zrolovat zopár diskusii v akejkoľvek skupine. Takže áno je. Nápodobne aj Tebe

qsookie
18. jún 2020

Pozri jaspravim.sk alebo aj na profesii bývajú občas takéto ponuky, alebo rob affiliate

gabika128
18. jún 2020

Napíšte mi súkromnú správu

ertlovik18
18. jún 2020

Skus pozriet na profesii, nedavno som tam videla nieco take ohladne homeoffice a marketingu, tak mozno by ti to sedelo. Len nevenovala som tomu pozornost, ze nejako moc, tak neviem co vsetko vyzadovali.

autor
18. jún 2020

@joja101
@qsookie
@ertlovik18
Ďakujem Vám za tipy🙂. Skúsim sa poobzerať, snáď sa pošťastí. Peniažky navyše by sa mi veľmi hodili, keďže som na malú sama, ale však komu nie.

ertlovik18
18. jún 2020

Myslim, ze v tychto casoch by par eur navyse pomohlo kazdemu, nikde to veru nie je ruzove :/ Drzim palce aby sa ti podarilo nieco najst 🙂

nikagw
26. jún 2020

Dobrý večer, ak ešte stále hľadáte prácu, napíšte mi do súkromnej správy.