Viete o nejakej práci na doma mimo katalógového predaja?

dominika180591
18. sep 2018

Ahojte chcela by som sa Vás tu opýtať či máte niektorá skúsenosti s prácou na doma.Nemám na mysli predaj kozmetiky...Avon. ..Oriflame. ..také nie.Ak by ste mali neaka skúsenosť mohla by som poprosiť spravicku? Alebo ak by ste O niečom vedeli.Moc dakujeeem ☺

evittam
19. sep 2018

@dominika180591 Co ponukas, ovladas,.....

dominika180591
autor
19. sep 2018

@evittam ja neponúkam nič ja som len chcela vedieť či nemáte neaka skúsenosť s tym.A ak áno či neviete poradiť do coho ísť A čoho sa vyvarovat.

ivkazba
19. sep 2018

@dominika180591 myslím že evittam to myslela tak, že podľa toho čo ovládaš. Ak si ručne šikovná, skús nejaký handmade. Ak ovládaš slovo a si v tomto kreatívna, tak hľadaj ponuky napr na copywriting. Keď teda nechceš kozmetiku ani inú pyramídu, čo chápem.

evittam
19. sep 2018

@dominika180591 Presne ako píše
@ivkazba Co ovladas? Co dokazes? Ake mas vedomosti, skúsenosti,...?

dominika180591
autor
19. sep 2018

Ahojte tak ja som manuálne zrucna v čomkoľvek. Len som hľadala na nete či tam niečo neobjavim ale nič som nenašla len tie klikacky.

dominika180591
autor
19. sep 2018

Lebo V minulosti som počula aj O takej práce na doma napr.vypisovanie obálok skladanie pier A podobne veci.či to vôbec existuje

ajja1
19. sep 2018

ak Ti staci aj drobnejsie privyrobenie, ja mam dobre skusenosti s vyplnanim dotaznikov, niektore spolocnosti co Ti za Tvoj nazor zaplatia najdes prehladne spisane tu https://tipy-ako-usetrit.webnode.sk/zarabajte-n... , inak ked popozetras tu stranku najdes tam aj ine tipy na privyrobenie alebo setrenie napr. cez cash back

marylin21
20. sep 2018

Ja mam v ponuke pracu na privyrobenie si na internete (fb). Ak mas zaujem napis mi spravu a poslem viac info 🙂

dominika180591
autor
20. sep 2018

Ďakujem baby idem kuk

ole13
Odpoveď bola odstránená
Zobraz