Vie zamestnavatel kvoli comu som PN? Doktorka ma vypisala kvoli psychickemu stavu a nechcem velmi aby to vedeli v praci..(este som na pn nebola neviem ako to funguje) pnku dala elektronicku.
Zamestnávateľ na ePN diagnózu URČITE nevidí.
@kacena4 prečo zavádzaš? Do diagnóz zamestnancov zamestávateľa nič nie je. To sú súkromné veci.
@lilianka28 presne tak, v ePN viem zistit od kedy je zamestnanec PN, kedy ma kontrolu a ked skonci PN, ani meno lekara tam nie je
diagnozu zamestnavatel urcite nevidi nemusis mat strach
@mondolina
@babulkomale čo ja viem tak je tam kod dg. ale nebudem sa hadat mozno mate pravdu vy
@kacena4 na ePN je kód diagnózy?
@kacena4 Kód diagnózy niekedy býval na papierových PN. Teraz už na ePN nie je napísaná, ani kto ju vystavil zamestnávateľ nevidí.
@kacena4 urcite pravdu nemas a ani to tak predtym nebolo aninv casoch papierovej ani v casoch elektronicke PN zamestnavatel nevidel diagnozu
papierova cast pre zamestnavatela kod diagnozy NEOBSAHOVALA
tak nestresuj zenu co potrebuje pokoj falosnymi domienkami
@lilianka28 aha ano mas pravdu na papierových bola. tak sorry
@kacena4 nechapem inak, ked si ePN nikdy nevidela, ako mozes verejne nieco tvrdit. Co ta k tomu vedie, ked ide navyse o niekoho s psych.problemami?
ano pise sa dg. a hanbis sa za to ze sa liecis? nemas sa na co. drzim palceky nech je lepsie