Vianočný darček pre šéfku

karin19971
16. dec 2024

Ahojte, som prvý rok v práci a dozvedela som sa, že je zvykom nosiť šéfke oddelenia a najbližším kolegom, s ktorými denne spolupracujem nejaký malý vianočný darček. Myslíte, že by bola pre šéfku vhodná napr. brošňa podobná ako na foto, resp. čo by potešilo Vás?

mamamasama
16. dec 2024

Nosí brošne? Ak áno, choď do toho.

kitycat
16. dec 2024

Co?

To kolko darcekov mas akoze kupit? A to kazdy sefke kupujete?

Poznam "Secret Samta" to si jazdy vyberie jedneho alebo sa zbiera na spolocny dar na oslavu ci pri odchode, ale obdaruvat pol oddelenia?

bronkax
16. dec 2024

Neviem ako čo s brošňou to si nedáš ani na poličku ani nič možno raz za rok sa na ňu pozrieš aká je pekná a to je všetko. Ak nenosí brošne isto nie.

karin19971
autor
16. dec 2024

@kitycat tak na oddelení sme dokopy 4 takže to nie je také hrozné 😃

66simonka66
16. dec 2024

Ja by som kúpila nejakú peknú vonnú sviečku a vybavené. 😀

pieksamaki
16. dec 2024

@karin19971 ja som kupila víno a kafe

lindous
16. dec 2024

Čo dávaš ostatným kolegyniam?? Držala by som sa niečoho podobného pri všetkých, ak dávaš každej niečo personalizované, vybraté priamo pre ňu a šéfke by sa toto hodilo k štýlu, nosí také veci, tak prečo nie 🙂 ak ostatným donesieš neviem, napr. pohárik pečeného čaju (to som ja teraz dostala a potešilo ma to), tak by som aj šéfke to isté

cafelatte
16. dec 2024

Ja ako šéfka som dostala figy v čokoláde, vianočnú sviečku, vianočné ponožky, sadu orieškov, vianočnú ozdobu na stromček, taky keramicky domček na sviečku, yogi caj, izbovu rastlinu, kupelovu sol, čajové pečivo, šálku s cajnikom. Najviac ma pobavili ponožky, najlepšie využitie pre mňa je ten set na caj a yogi caj na ktorom som ostala závislá a užívam si tu aromaticku soľ do kúpeľa. Milujem voňavé darčeky, takže doporučujem kupelovu vonavu sol, vonavu sviečku a napr. zeleny caj s pernickom.

mirola
16. dec 2024

ja davam sefke vone do prania a Vianocny svietnik od Villeroy & Boch.. ale ona je magor na sviecky a vone, tak isto ako ja. Stale si to ideme, kupili sme si spolu aj difuzery do auta, tak viem, ze toto ju potesi. Brosnu dostala na narodky, taku drahu to vyberali spolu vsetci aj sa skladali a nevidela som ju na nej ank raz. Keby mne niekto dal brosnu, tiez nevyuzijem. Nie som ten typ.

viestta
16. dec 2024

@66simonka66 mna by z vonnej sviecky piclo, neznasam taketo "darceky pre darceky".
@karin19971 kup jej nieco jedle, luxusnejsie. Nic na co bude sadat prach alebo by si sa netrafila do vkusu

zuzubb007
16. dec 2024

No tá brošňa je strašná, ale ak má šéfka 80 rokov a rada to nosí do toho, volila by som skôr také ako med, oriešky, sviečku a podobne toto je za mňa gycovina

maranco
16. dec 2024

@66simonka66 Vonné sviečky, tyčinky, kadidlá a sviatočné vône môžu zhoršovať kvalitu ovzdušia v domácnosti
https://zive.aktuality.sk/clanok/v4gcQU3/vonne-...

uvoľňujú jemné prachové častice (PM2.5) a prchavé organické látky (VOC) ako sú formaldehyd a benzén, čo sú známe karcinogény
Horiace sviečky alebo vonné tyčinky vytvárajú zložitú zmes chemikálií a pevných častíc vrátane toxických plynov, ako je oxid uhoľnatý, oxid siričitý a oxidy dusíka.

66simonka66
16. dec 2024

@viestta ja zasa vonné sviečky milujem 🥰 keby mi dal niekto šperk, tak sa z neho nepoteším.

66simonka66
16. dec 2024

@maranco jedna sviečka raz za čas ma nezabije, ja ich mám rada a vždy ma ako darček potešia.

viestta
17. dec 2024

@66simonka66 mne sa casom nazbierali, nevedela som co s nimi, tak sa odniesli na zahradu a podpaluje sa s nimi ohen. Sviecka pre mna je jeden z najhorsich darcekov. Patria tam aj hrnceky, anieliky a podobne pracholapace. To radsej nech mi daju 2 nohy dobrej klobasy alebo sacok kavy.