Dobrý večer, aky Vianočný darček vám dáva vás zamestnávateľ, teda okrem financií? Ďakujem
Nakupne poukazky, zdanene
bývalý zamestnávateľ dával balíčky 6 ks vína (1 šumivé, 1 prémiové z limitovanej edície, 4 klasické) 1 fľaša pálené, údeniny.
Terajší mame vianočný večierok, obálka a vrámci kolektívu secret santa
Ja som jeden rok dostala štedrú odmenu a druhý rok darčekový kôš. Asi je to individuálne.
Dostavame nieco k vyplate + nejaku vec (kazdy rok inu). Flasu vina, penazenku, puzdro na notebook, tricko, mikinu, tasku.. take blbosticky. Skoro nic z toho som nevyuzila. Okrem vina - to bolo velmi dobre, od maleho lokalneho vinara.
Vianočný bonus a tento rok aj novoročné posedenie.
Manzel dostava stale sampanske a potom nejake veci s logom firmy, stale nieco ine...mikina, osuska, penazenka, batoh...
€€€ do obálky, vianočný večierok s tombolou (vyhrá každí niečo), plus balíček výrobkov (syrové a masové).
@diewcatqoo u nas naopak...sampanske stoja v spajzi 😁 a veci sa vacsinou vyuziju, lebo su prakticke 😁
My nedostavame darceky a ani odmeny. Nas sef je toho nazoru,ze cez rok dobre zarobime,tak nam netreba vianocne odmeny. Ale namiesto odmien mame firemne akcie bud wellnes vikend,pobyt na horach alebo naposledy vikend v zahranici.
U nás absolútne nič, ani odmeny.
Nič vobec nič, este nam ani neskrátia otvaracie hodiny...
Najviac čo som kedy dostala bola poukážka na 10euri, žiadne prachy ani darčeky
nic, budem dufat, ze da nejake premie, ale nemyslim na to, keby neboli, aby som nebola sklamana, kedze stale nam je omielane, ze "nie su peniaze"
Co si pamätám, tak jeden rok sme dostali uterák, druhý rok batoh, plus taku malú kolekciu orieškov a čokolády, s kartičku, akí sme nenahraditelní a ako vážia našu celoročnú prácu (škoda, vze počas roka to nedávajú pocítiť). A šéfka oddelenia raz kúpila pre všetkých fľašu portskeho vína (cca 28ludi), čo si teda veľmi vážim, lebo to išlo z jej vlastného vrecka a už jedna fľaša nie je lacná zakezitost. A mimochodom bolo to vyborné.
kazdy rok nieco ine, vacsinou su to prakticke veci - kufor do lietadla, sluchadla, softshell bundu, tenisky s dizajnom pre nasu firmu, ....tento rok netusim co to bude, vzdy ich dostavame na vianocnom vecierku
Nejaky balicek, sviecka, cokolada, karticka s podakovanim.
Ale co som kedysi robila pre strojarsku firmu, tam to bolo velmi pekne. Vianocny vecierok, dva krat do roka darceky(hrnce, panvice, deky, svietniky, zapekacie misy...), Mikulasske balicky, pernicky, kozmetika na den zien ....
V statnej sprave NIC 🙂 nikdy ziadny darcek
@bolarazjedna ako si vážia *
Pre mna je uplne najhorsi darcek firemný vecierok, alebo rovno 3dnová akcia niekde v penzione /sefovci cela rodina, vratane babky, dedka, rodinny stret 15 ludi a k tomu zamestnanci , pricom sa vzajomne ani nepoznali/ a to je akoze darcek...a na zaver daju kazdemu flasku vodky. Nastastie uz to absolvovat nemusim, ale u predchadzajuceho zamestnavatela som mala najradsej poukazky.
@suzitok tak to ti verím, ja som úplný introvert, pre mňa je praca praca a kamaráti kamaráti pre mna by to bolo ako za trest, väčšinou tieto akcie firmy ponúkajú ako svoje výhody, pre mňa by to bola skôr nevýhoda. Stačí mi keď vidím ze manžel takto sem tam chodí, v kancli sa niektori moc nemusia a aj tak sa tvária ako kamaráti a nikomu sa na tie prespavacky nechce ísť, hlavne ked majú aj deti
presne tak aj u nas, akoby som to ja napisala 🙂 aj ja som to mala ako trest vzdy
Mne nič a ani financie 😀
@babatkoo to fakt ? Ja robím v štátnej a u nás je aj darčekový kos aj odmeny. Ono asi záleží kde v štátnej správe… 🙄
@katarinaforever aj ja robím v štátnej správe a tiež boli odmeny každý rok aj fľaša šampusu, kolekcia a salónky, sviečka, plus vianočné posedenie
Sviecku alebo salku alebo vitaminy alebo nejaky nepouzitelny/nepotrebny predmet z chranenej dielne ( nic proti chranenym dielnam).
A teda vianocnu party organizuju - ale to ako introvert beriem viac ako za trest (vidiet a bavit sa s kopou ozratych ludi, wau) a nie ako darcek.
Nič. Ani odmeny, ani darčeky. Ešte aj výplaty pošle neskôr ako zvyčajne...a týždeň pred výplatou chodí majiteľka ako pes aby našla chybu a mohla stiahnuť z výplaty...najradšej by boli aby sme zadarmo robili
V bývalej robote 50€ poukážku, bluetooth reproduktor taký malý, prenosný, druhú poukážku na stromček...
Vianocny bonus a vianocny vecierok, darceky u nas vo firme nejako neficia...