Vianočný darček od zamestnávateľa

19. nov 2023

Dobrý večer, aky Vianočný darček vám dáva vás zamestnávateľ, teda okrem financií? Ďakujem

anjelicek26
19. nov 2023

Vianocny bonus a vianocny vecierok, darceky u nas vo firme nejako neficia...

viestta
19. nov 2023

Nakupne poukazky, zdanene

janai1
19. nov 2023

bývalý zamestnávateľ dával balíčky 6 ks vína (1 šumivé, 1 prémiové z limitovanej edície, 4 klasické) 1 fľaša pálené, údeniny.
Terajší mame vianočný večierok, obálka a vrámci kolektívu secret santa

lugie
19. nov 2023

Ja som jeden rok dostala štedrú odmenu a druhý rok darčekový kôš. Asi je to individuálne.

diewcatqoo
19. nov 2023

Dostavame nieco k vyplate + nejaku vec (kazdy rok inu). Flasu vina, penazenku, puzdro na notebook, tricko, mikinu, tasku.. take blbosticky. Skoro nic z toho som nevyuzila. Okrem vina - to bolo velmi dobre, od maleho lokalneho vinara.

kamatopo
19. nov 2023

Vianočný bonus a tento rok aj novoročné posedenie.

euka210
19. nov 2023

Manzel dostava stale sampanske a potom nejake veci s logom firmy, stale nieco ine...mikina, osuska, penazenka, batoh...

jeanne14
19. nov 2023

€€€ do obálky, vianočný večierok s tombolou (vyhrá každí niečo), plus balíček výrobkov (syrové a masové).

euka210
19. nov 2023

@diewcatqoo u nas naopak...sampanske stoja v spajzi 😁 a veci sa vacsinou vyuziju, lebo su prakticke 😁

marca12
19. nov 2023

My nedostavame darceky a ani odmeny. Nas sef je toho nazoru,ze cez rok dobre zarobime,tak nam netreba vianocne odmeny. Ale namiesto odmien mame firemne akcie bud wellnes vikend,pobyt na horach alebo naposledy vikend v zahranici.

zuzanockamt
19. nov 2023

U nás absolútne nič, ani odmeny.

kvietok2012
19. nov 2023

Nič vobec nič, este nam ani neskrátia otvaracie hodiny...

katica06
19. nov 2023

Najviac čo som kedy dostala bola poukážka na 10euri, žiadne prachy ani darčeky

zobaka
19. nov 2023

nic, budem dufat, ze da nejake premie, ale nemyslim na to, keby neboli, aby som nebola sklamana, kedze stale nam je omielane, ze "nie su peniaze"

bolarazjedna
19. nov 2023

Co si pamätám, tak jeden rok sme dostali uterák, druhý rok batoh, plus taku malú kolekciu orieškov a čokolády, s kartičku, akí sme nenahraditelní a ako vážia našu celoročnú prácu (škoda, vze počas roka to nedávajú pocítiť). A šéfka oddelenia raz kúpila pre všetkých fľašu portskeho vína (cca 28ludi), čo si teda veľmi vážim, lebo to išlo z jej vlastného vrecka a už jedna fľaša nie je lacná zakezitost. A mimochodom bolo to vyborné.

petamich
19. nov 2023

kazdy rok nieco ine, vacsinou su to prakticke veci - kufor do lietadla, sluchadla, softshell bundu, tenisky s dizajnom pre nasu firmu, ....tento rok netusim co to bude, vzdy ich dostavame na vianocnom vecierku

martinkatinka
19. nov 2023

Nejaky balicek, sviecka, cokolada, karticka s podakovanim.

martinkatinka
19. nov 2023

Ale co som kedysi robila pre strojarsku firmu, tam to bolo velmi pekne. Vianocny vecierok, dva krat do roka darceky(hrnce, panvice, deky, svietniky, zapekacie misy...), Mikulasske balicky, pernicky, kozmetika na den zien ....

babatkoo
19. nov 2023

V statnej sprave NIC 🙂 nikdy ziadny darcek

cacianka
19. nov 2023

@babatkoo asi tak,

bolarazjedna
19. nov 2023

@bolarazjedna ako si vážia *

suzitok
20. nov 2023

Pre mna je uplne najhorsi darcek firemný vecierok, alebo rovno 3dnová akcia niekde v penzione /sefovci cela rodina, vratane babky, dedka, rodinny stret 15 ludi a k tomu zamestnanci , pricom sa vzajomne ani nepoznali/ a to je akoze darcek...a na zaver daju kazdemu flasku vodky. Nastastie uz to absolvovat nemusim, ale u predchadzajuceho zamestnavatela som mala najradsej poukazky.

autor
20. nov 2023

@suzitok tak to ti verím, ja som úplný introvert, pre mňa je praca praca a kamaráti kamaráti pre mna by to bolo ako za trest, väčšinou tieto akcie firmy ponúkajú ako svoje výhody, pre mňa by to bola skôr nevýhoda. Stačí mi keď vidím ze manžel takto sem tam chodí, v kancli sa niektori moc nemusia a aj tak sa tvária ako kamaráti a nikomu sa na tie prespavacky nechce ísť, hlavne ked majú aj deti

suzitok
20. nov 2023

presne tak aj u nas, akoby som to ja napisala 🙂 aj ja som to mala ako trest vzdy

sinusoida
20. nov 2023

Mne nič a ani financie 😀

lindus_esterka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katarinaforever
20. nov 2023

@babatkoo to fakt ? Ja robím v štátnej a u nás je aj darčekový kos aj odmeny. Ono asi záleží kde v štátnej správe… 🙄

veronnka26
20. nov 2023

@katarinaforever aj ja robím v štátnej správe a tiež boli odmeny každý rok aj fľaša šampusu, kolekcia a salónky, sviečka, plus vianočné posedenie

vlastnynazor
20. nov 2023

Sviecku alebo salku alebo vitaminy alebo nejaky nepouzitelny/nepotrebny predmet z chranenej dielne ( nic proti chranenym dielnam).
A teda vianocnu party organizuju - ale to ako introvert beriem viac ako za trest (vidiet a bavit sa s kopou ozratych ludi, wau) a nie ako darcek.

lasona
20. nov 2023

Nič. Ani odmeny, ani darčeky. Ešte aj výplaty pošle neskôr ako zvyčajne...a týždeň pred výplatou chodí majiteľka ako pes aby našla chybu a mohla stiahnuť z výplaty...najradšej by boli aby sme zadarmo robili

8mirka7
20. nov 2023

V bývalej robote 50€ poukážku, bluetooth reproduktor taký malý, prenosný, druhú poukážku na stromček...