Vianočné odmeny

5. dec 2022

Ahojte,
sú vo firmách, kde pracujete vianočné odmeny štandardom alebo nie? Ak áno, podľa čoho sa určujú? To, či robíte svoju prácu na 100% alebo robíte veci navyše?
Ďakujem za skúsenosti, aj za názory.

petamich
5. dec 2022

nemame vianocne odmeny, mame kvartalne bonusy 4x rocne, na vianoce dostavame potom zvycajne nejaky darcek

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
irusa
5. dec 2022

11 rokov som na svojom mieste...dostala som raz , lebo si aj páni dali odmenu.... bolo to 500e

terina25
5. dec 2022

Podla toho kto sa pcha veducej do riti...

medyna
5. dec 2022

to je veľmi individuálne, záleži od politiky firmy... zažila som odmeny vo výške 30 € ale aj 900 €

dixitka
5. dec 2022

Na vianoce nie… odmeny dostávame v apríli (s marcovou výplatou) a výška závisí od výkonu / hodnotenía za predošlý rok

tarvika
5. dec 2022

my nemame nic 🙂 raz rocne mavame odmeny tusim v marci cca, ale nie moc vysoke, ziadny 13. plat. korporat, ale mame zasa ine vyhody.

katkaseiner
5. dec 2022

@tarvika my rovnako... korporat, odmeny raz rocne cca vo feb alebo marci ale suma onicom... ale tak zarabame slusne cez rok tak sa stazovat fakt nemozem

irusa
5. dec 2022

nič

tykat
5. dec 2022

Majitelia urobia odhad ako na tom firma bude za dany rok. Podla toho urcia ci budu odmeny a aka ciastka sa rozdeli, a v prvom kvartali sa potom vyplatia odmeny rovnym dielom medzi zamestnancov, podla toho kto aku cast roka odrobil... cize ak je to 1200€ tak kto odrobil cely rok dostane 1200, kto 10 mesiacov tak 1000...
No a potom nam este vzdy v decembri prehodnocuju platy = zvysuju 🙂 Robia sa pravidelne check-upy kde zamestnanec moze povedat svoj nazor a aj sa dozvie aky ma na neho nazor firma.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bavlnka92
5. dec 2022

vianočné čo???? som vo firme 8 rokov a žiadne odmeny ani 13.plat.

malalienka85
5. dec 2022

dostavame odmeny, všetci rovnako pokial sme odrobili cely rok + také pozornosti ako vínko, sušené hríby, med atď...

tykat
5. dec 2022

@athom nechapem... co je normalna ciastka? My dostavame podla toho ako je na tom firma, cize kazdy rok inak.

laurar1
5. dec 2022

Mame vianocne odmeny. Mame 13. a 14. plat, dostavame ho rozdeleny na 3 casti, jed u cast z toho v decembrovej vyplate. Mame to zakomponovane v zmluve a minimalne 13. plat mame narokovatelny, to je ten vianocny. A je to korporat, zahranicni majitelia.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zmrzlinka2021
5. dec 2022

@mamula20 pozri, nech zvysia platy o 15 % a jedneho vyrazia a jeho mzdu a pravdaze aj pracu rozdelia medzi ostatnych

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zmrzlinka2021
5. dec 2022

My mame vzdy odmeny.

A odmeny su vzdy za pracu naviac, za lojalnost, za vynimocny vykon.

katka700
5. dec 2022

Nemáme vianočné odmeny

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz