Veľkosklady oblečenia - poľský Lodz

adkaa284
29. jún 2017

Ahojte, chcem sa opýtať, či bol niekto z Vás v tomto veľkosklade? Chystám sa otvoriť si e-shop a chcela by som vedieť, ako to tam s kúpou oblečenia funguje, čo je k tomu potrebné, aké sú ceny a kvalita tovarov? Dajú sa veci kupovať aj na kusy, alebo iba celé balenia? Aké doklady sú potrebné k tomu, aby som tam vôbec mohla začať nakupovať? Ako dlho sú otvorené jednotlivé butiky? Dá sa platiť aj eurami?

Ďakujem za akékoľvek informácie a Vašu odpoveď.

kubikiva
22. okt 2017

@adkaa284 Dobry deň.Zistili ste prosim niečo viac o tychto skladoch ja sa akosi nemozem dopatrat k informaciam.Zistila som ze sa tam plati v hotovosti ze su niekde pred obchodnym domom ptak a treba zo sebou kopiu zivnostenskeho a potvrdenie ci si platcom alebo neplatcom dph a ze byvaju max.do jednej poobedia takze tam treba ist skoro rano.Ak zistite nieco viac dajte mi prosim vediet .

simonalh
27. nov 2017

Ahojte
Už som tolko for počítala
Že sa tam musím vybrat a hotovo
Zistili ste niečo nové ?

winni
27. nov 2017

Velkosklady Lodž sú viac menej o výrobkoch dovezené z Číny, nakoľko všetok tovar, kt.skončí v prístave Gdynia, či Gdansk putuje do týchto veľkoskladov a v kamiónoch do okolitých štátov ( Nemecko, Litva, Lotyšsko, Rusko, Bielorusko ) nakupuje sa tam na živnostensky list, ale dá sa aj bez neho. Nakupuje sa len v balíkoch, nie na kusy. Predávajú tam oblečenie, kabelky a iné. Je tam aj luxusný obchod dámskeho, pánskeho a detského oblečenia s kvalitnými a fakt krásnymi kúskami. Na druhej strane cesty je obchod s Bižutériou a vlasovými doplnkami. Názvy si už nepamätám, ale je tam toho dosť. Otvorené mávali do cca 13hod, v Lodži v meste je mnoho obchodov, keď natrafíte na zľavy, nakúpite za super ceny. Platí sa v zlotých, sú tam aj bankomaty, takže nie je problém vybrať peniaze. Najlepší kurz je, keď si eurá zameníte v Poľsku, nie na SVK.

danka1115
5. mar 2018

@winni dobry den.prosim vas pocula som ze sa da nakupovat z Lodz aj cez internet.neviete ako??ze netreba tam stale chodit.chcela by som si otvorit mensi obchodik popri materskej a nevim ako.neporadite mi prosiiim.dakujem krasne

winni
5. mar 2018

@danka1115 Dobrý večer, o tejto možnosti žiaľ neviem.

danka1115
5. mar 2018

J
@winni jaaaj tak to potom nakupuju aj niekde inde.a napisete mi prosim ako sa nakupuje v lodza co tam maju a priblizne aspon par cien??prosiiiim .uz tak dlho nieco hladam 🙁🙁uz som zufala z toho

babyliss
6. mar 2018

Ja co viem, ze posielaju aj kurierom ale musite byt platca dph. Ak nie ste musite si tam ist osobne. Ale neviem ci je to tak u kazdeho predajcu alebo to maju tak len niektori.

zuzka1009
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzka1009
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danka1115
27. mar 2018

@zuzka1009 dobry den.pisala som vam mail ale asi je zly lebo mi to neodoslala.davala som ten druhy.pozriete na to prosiiim chcem sa nieco spytat.dakujem krasne

zuzka1009
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danka1115
27. mar 2018

@zuzka1009 pozrite nejde 🤔🤔🤔

zuzka1009
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzka1009
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zloba666
29. sep 2018

@danka11
pekny den prajem .. zistili ste nieco ?? da sa nakupovat aj online cez internet ??

danka1115
12. apr 2019

Baby prosím nebol niekto teraz v poľsku v Lodžia??dakujeem

mishelka34
23. apr 2019

Dobrý deň aká je tam adresa....... Do veľkoskladu...

jajka01988
4. jan 2020

@kubikiva ahoj zistili ste niečo rada by som sa informovala

katarina1978
28. jan 2022

Bol niekto prosím v tomto období vo velkoskladoch v Poľsku?

miamaria
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miamaria
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katarina1978
31. jan 2022

@miamaria ďakujem za zbytočny komentár, prvé čo bolo som si dala do Googlu Hurtownia Lodz a potom som písala príspevok ci tam aj niekto bol - myslela som osobne

miamaria
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
michaleq
24. jan 2024

Dobrý večer zaujímam sa o sklady v Poľsku a Nemecku s oblečením vedeli by ste mi poradiť? Alebo dat nejaké adresy ?

9naty9
8. nov 2024

@michaleq ahoj, aj si sa dostala odvtedy do tých veľkoskladov prosim ta? 🙂