Ahojte, chcem sa opýtať, či bol niekto z Vás v tomto veľkosklade? Chystám sa otvoriť si e-shop a chcela by som vedieť, ako to tam s kúpou oblečenia funguje, čo je k tomu potrebné, aké sú ceny a kvalita tovarov? Dajú sa veci kupovať aj na kusy, alebo iba celé balenia? Aké doklady sú potrebné k tomu, aby som tam vôbec mohla začať nakupovať? Ako dlho sú otvorené jednotlivé butiky? Dá sa platiť aj eurami?
Ďakujem za akékoľvek informácie a Vašu odpoveď.
Ahojte
Už som tolko for počítala
Že sa tam musím vybrat a hotovo
Zistili ste niečo nové ?
Velkosklady Lodž sú viac menej o výrobkoch dovezené z Číny, nakoľko všetok tovar, kt.skončí v prístave Gdynia, či Gdansk putuje do týchto veľkoskladov a v kamiónoch do okolitých štátov ( Nemecko, Litva, Lotyšsko, Rusko, Bielorusko ) nakupuje sa tam na živnostensky list, ale dá sa aj bez neho. Nakupuje sa len v balíkoch, nie na kusy. Predávajú tam oblečenie, kabelky a iné. Je tam aj luxusný obchod dámskeho, pánskeho a detského oblečenia s kvalitnými a fakt krásnymi kúskami. Na druhej strane cesty je obchod s Bižutériou a vlasovými doplnkami. Názvy si už nepamätám, ale je tam toho dosť. Otvorené mávali do cca 13hod, v Lodži v meste je mnoho obchodov, keď natrafíte na zľavy, nakúpite za super ceny. Platí sa v zlotých, sú tam aj bankomaty, takže nie je problém vybrať peniaze. Najlepší kurz je, keď si eurá zameníte v Poľsku, nie na SVK.
Ja co viem, ze posielaju aj kurierom ale musite byt platca dph. Ak nie ste musite si tam ist osobne. Ale neviem ci je to tak u kazdeho predajcu alebo to maju tak len niektori.
Baby prosím nebol niekto teraz v poľsku v Lodžia??dakujeem
Dobrý deň aká je tam adresa....... Do veľkoskladu...
@kubikiva ahoj zistili ste niečo rada by som sa informovala
Bol niekto prosím v tomto období vo velkoskladoch v Poľsku?
@miamaria ďakujem za zbytočny komentár, prvé čo bolo som si dala do Googlu Hurtownia Lodz a potom som písala príspevok ci tam aj niekto bol - myslela som osobne
Dobrý večer zaujímam sa o sklady v Poľsku a Nemecku s oblečením vedeli by ste mi poradiť? Alebo dat nejaké adresy ?
@adkaa284 Dobry deň.Zistili ste prosim niečo viac o tychto skladoch ja sa akosi nemozem dopatrat k informaciam.Zistila som ze sa tam plati v hotovosti ze su niekde pred obchodnym domom ptak a treba zo sebou kopiu zivnostenskeho a potvrdenie ci si platcom alebo neplatcom dph a ze byvaju max.do jednej poobedia takze tam treba ist skoro rano.Ak zistite nieco viac dajte mi prosim vediet .