Vedúca si na mňa "sadla"

2. dec 2024

Ahojte, je to dievčata normalne že proste od prvej chvili nie ste sympaticka veducej? Robim čokolvek stale som zla...proste taka povaha že by snami ani kavu nedala, stara dievka bezdetna... ja mam proste taku povahu že si s každym vyjdem starym, mladym ale ona povahovo tak čudna...niekedy mam pocit že na mňa žiarli že mam rodinu deti a štastne žijem....prepačte za vylev ale už som to musela 😊

janai1
2. dec 2024

No a čo také ti robí? Lebo zatiaľ si tu iba ju dourážala

viestta
2. dec 2024

D prace chodime zarabat nie priatelit sa a zabavat. Takze kym ta nesikanuje, tak rob za co beries plat a veducu neries. Nemusi byt s kazdym kamaratka, obzvlast s podriadenymi

andrejko2019
2. dec 2024

Úplne Vám rozumiem,niekedy v minulosti som to zažila aj ja,bola som mlada,ona mala 50 rokov,stara dievka a od prvého momentu nesympatie,proste nedalo sa,ani nie po roku som zmenila prácu vtedy a odišla a zadarilo sa mi tak,že nakoniec som jej vďačná za to,lebo bez toho by som nebola odišla. Podľa mňa do cesty nám vstupujú takí ľudia,aby nám niekedy zmenili smer,aj keď sa nám to často vtedy nepáči.A je to pre nás dobre.Ale kto to nepocítil na vlastnej koži ťažko sa k tomu vyjadrí,to treba prežiť.Takže uvidite,ak to bude neznesitelné skúste hladat inú prácu abo niekedy sa vie zmeniť aj vedúci čoskoro.

nttnnt
2. dec 2024

stare dievky, to je taka pliaga na jedno kopyto...v praci som ich mala niekolko, vsetko zakomplexovane, zakerne...nevnucuj sa, neries, sprav si dobre svoju robotu a moze ta vies co...

svetlonos
2. dec 2024

@nttnnt
ja poznám jednu, deti chcela ale partner debil. Nadla si ineho skvelého, no koli veku váhali a on potom nechcel. Keď mi to hovorila, zacali mi zlzy tiect. Ona by totiž bola anjelska mama. Aj ako clivek je výnimočná veľmi úžasná žena.
Nikdy nikomu nezavidela, dopraje. To len troska na obhajobu, ze nie všetky sú kravy.
Ale mala som takú tipycku ucitelku telesnej na zs -zabiť a zakopat, alebo hodiť tigrom. No mrcha hnusna frustrovana to bola!

svetlonos
2. dec 2024

Autorka,
ja keby som sefka tak si tiež dobre rozmýšľam, s kým si tu kávu dám a s kým nie. Mnohí zamestnanci sictotiz pletú pojmy byt mily a byt blby. Pokial sa cítiš zle, odid, pokial je voči tebe hnusna - odid. Ale ak je hnusna preto, lebo s vami ani kavu nepije, tak skladník hormon. Pokial by mala ostatným závidieť rodinu, sedí doma na HO a nechodí ani von, aby ju od závisti nerozhodlo!
Ja som bola napríklad dobrá "mini" nadriadena a dopadla som pekne na ho... Za dobrotu na zobrotu. Kavu so zamestnancami si nadriadený dovoli vtedy, pokiaľ to ma v povahe a hlavne - ma automaticky respekt. To je hra na tenkom ľade. Lebo vedúca ma tiež nadriadených, a treba podávať výkon. Jednoduhsie sa jedna na neutralnejvurovni ako keď jej nadriadený ma sťažnosť, ktorá súvisí s jej podriadeným- teda vami (len priklad). Jednoduhsie je pre ňu vytknúť zlu prácu kolegyni ako kamoske kolegyni.

vilma7
3. dec 2024

A co také ti akože robí? Prečo si myslíš, že si na teba sadla?

melanta
3. dec 2024

Ak chceš relevantnú radu, skús napísať niečo konkrétne. To, že šéfka s vami nepije kávu alebo teda že si myslíš, žeby si s vami ani nevypila kávu - to je zatiaľ len ohováranie, bez konkrétnych informácií. Čo sa týka pojmu stará dievka bezdetná - možno nie je vydatá a nemá deti, ale žije dlhé roky v oveľa lepšom vzťahu ako vydaté žeby s deťmi. Zatiaľ si len ty poohovárala ju, tak skús napísať aj niečo konkrétne, čo zlé ti robí.

moonlight1210
4. dec 2024

Ako sa prejavuje, ze na tebe sedi?

Dava ti neunosnu mieru prace? Nestihnutelne casove limity? Neustale iba teba kritizuje pred vsetkymi, ak urobis chybu, alebo nestihas jej poziadavky?
Dava ti pracu, ktora ti nepatri podla zmluvy a vyzaduje za nu tvoju zodpovednost, pripadne ti chce za to strhavat peniaze?

Ma na teba osobne narazky? Urazky? Na vzhlad, chovanie?

Ked v ramci porady nieco povies, prejde to ignorovanim a pyta sa ostatnych? Ked nieco celkovo len navrhnes, okamzite to zamietne, zosmiesni?

Cokolvek ine?

zzzzza
6. dec 2024

@nttnnt bohužiaľ aj tie co sa zle vydajú su zákerné a frustrovane...

zzzzza
6. dec 2024

A čudujete sa? Ste jej ako klin v oku. Mozno nebudete mať inú možnosť ako zmeniť prácu, keď sa od toho nedokážete odosobnit.

zzzzza
6. dec 2024

Teda ja mam kolegyne aj zle vydatu aj starú dievku a to je ake uhod také prast...