Ahojte, bola som na pohovore na vedúcu na benzínke. Volali mi, že ma prijímajú. Je to fajn, no chcem sa optýtať, pls, je tu nejaká kočka, čo to robí reálne? Lebo však benzínka je otvorená nonstop, mne bolo povedané, že budem robiť ranné. Ale za prácu v noci sú aj príplatky. Takže reálne, ktoré robíte vedúcu na benzínke, robíte reálne fakt iba tie ranné a občas nejaký víkend ak niekto vypadne? Ďakujem strašne moc za každú odpoved, nech nepodpíšem pracovnú zmluvu a zistím, že to boli iba rečičky. Už som sa žiaľ aj s takými stretla.
U nás vedúca pracuje len cez týždeň klasický 8-8,5 hod objednáva tovar a iné veci dohaduje akcie s dodávateľmi, odvádza tržby atď......nikdy nepracuje za pokladňou.
@luccija ďakujem a na akej to je prosím benzínke ak sa smiem spýtať? Ja riešim teraz prácu OMW
Tá istá🙂
@luccija Super, ďakujem veľmi pekne. Vraj najhoršie podmienka má vedúci na Shell, ten vraj aj hotdogy griluje - ako to by mi nevadilo, keby som si stíhala svoju prácu, no vraj tam je veľký chaos... Ale možno to záleží aj od benzínky a celkovo od kolektívu - kamoška robila na Slovnaftke a mali čas si aj copíky zapletať na nočnej.
Tak záleží kde ta pumpa je.Ja mám známu na diaľničnej smer Rakúsko a tam je problém ísť na WC tam je plný shop celý rok v lete idú ľudia na dovolenky, v zime lyžovať, nákupy...SHell má horšie podmienky a vyššie nároky.Tie hotdogy môžu byť upečené len pár hodín potom sa to vyhadzuje, takze griluju stále😀oni majú aj toho vonkajšieho pracovníka čo tankuje ostatné nie.Kazda má svoj systém.
Každá OMV pumpa má iného majiteľa, takže čo platí na jednej, nemusí na druhej. Takže ako som písala, rieš zmluvu, nech máš všetko uvedené v zmluve. Luccija píše, že u nich vedúca robí klasika, na niektorých OMV chodia vedúci aj cez víkend či ťahajú nočné, ak chýbajú ľudia, pretože to majú v zmluve.
Je úplne irelevantné, aké majú skúsenosti ľudia na iných benzínkach. Väčšina benzíniek sú franšízy, čiže každú vlastní niekto iný. A teda každý majiteľ má svoje podmienky.
Pracovnú zmluvu si predsa pred podpisom prečítaš. Ak chceš mať istotu, že nebude robiť víkendy a nočné, trvaj na tom, aby si v pracovnej zmluve mala uvedenú pracovnú dobu pondelok piatok od do. Tiež si skontroluj pracovné miesto, nech je tam napísaná konkrétna benzínka. Ak nebude a majiteľ ich má viac, môže ťa poslať zastupovať aj na inú a si povinná ísť. Rovnako tak trvaj na náplni práce, ktorú si prečítaj, nepodpíš, ak tam bude niečo, s čím nesúhlasíš.
že to boli iba rečičky. Už som sa žiaľ aj s takými stretla. - toto sa ti nemôže stať, ak všetko dohodnuté, čiže tie rečičky budeš mať aj na zmluve. Mimo zmluvy si povinná robiť veci iba vtedy, ak chceš. Ak ale podpíšeš zmluvu, kde nie je napísané to podstatné, tak to je problém teba, že si to podpísala.