Vaša pracovná doba

27. feb 2022

Chcem sa prosim spýtať odkedy dokedy pracujete, napr. Od 6 do 14 a ci vám to vyhovuje a ci stíhate po práci nejaké aktivity, ak áno aké. Alebo ako trávite deň po praci. Ďakujem za odpovede.

nataliaseidlova
27. feb 2022

Od 6h do 14:30 .. po práci stíham aj výlet, prechádzku s deťmi. Už je čím ďalej dlhšie svetlo takže není problém ísť niekam mimo domu. Ja väčšinou s deťmi, na dvore, alebo teda na prechádzke..aj navarim (varím zvyčajne na 2dni) upratujem (na to mám pomocnikov, umývačku riadu, sušičku, robotický vysávač) alebo po škôlke ostávam s deťmi na detskom ihrisku. Keď bude dlshie svetlo a teplejšie, bude to o inom aj aktivít bude viac.

vulka
27. feb 2022

07:15 - 15:15 a ešte teraz makám na prípravách do práce.

nerya
27. feb 2022

Pracujem Nedeľa - Utorok, + každú druhú stredu od 5.45 do 17, po práci Max navarim, pohram sa trochu s malým. Mŕtva večer zaspávam. Ale.mam potom pár dní voľna vždy 😉

buberova
28. feb 2022

Pondelok - piatok 9:30-16:00... Varím a domácnosť riešim pred prácou, po práci prídeme domov, navečeriame sa, niečo si spolu prečítame, alebo pozrieme, zahráme, alebo sa stretneme s kamošmi, keď bolo teplo chodili sme aj na ihrisko si zahrať basket. Deti nemáme

mon895
28. feb 2022

Ja mam variabilnu pracovnj dobu musim prist rano medzi 6-8 a odpracovat 8.5h pricom v praci musim byt medzi 8-14 ak jeden den odpracujem menej hodin ako musim nevadi ale na konci mesiaca mi musia hodiny sediet (vikendy a sviatky volno) Cestujem cca 25min takze po praci kludne stihame navstevy alebo vylety v okoli

kormino
28. feb 2022

Pracujem 6,30-15.Do práce chodím autom cca25 minút.Po práci varím,v lete v záhrade.Teraz mám malého vnucika,tak sa zastavím u mladých.Stíham v pohode aj nákupy, upratovanie.Vecer čítam,ale my už sme len sami s manželom,dieťa už má vlastnú rodinu.

diewcatqoo
28. feb 2022

Mam flexibilnu pracovnu dobu. Mala by som zacinat najneskor o 9 hod a koncit najskor o 15 hod. Medzitym mavam zvycajne nejake meetingy a tak, to je cas, kedy by som mala byt online. Ale ak si napr. potrebujem niekde odbehnut, tak nie je problem. Ak je prace viac, pracujem aj po veceroch, ked ulozim dieta spat.
Najviac mi vyhovuje zacinat pracu o 6:30 a koncit k 15:00. Pracujem vacsinou z domu, v priemere 4-5x do mesiaca idem do prace. Manzel to ma podobne, ale ten pracuje iba z domu.
Po praci vyzdvihnem syna zo skolky, zastavime sa na nejakom ihrisku cestou, doma varim, pripadne hrame nejake spolocenske hry.. o siedmej sa zaciname chystat na spanok, hygiena a pod, o osmej sme v posteli.

nezabudka3391
28. feb 2022

pracujem na 12 hod. smeny...doteraz som robila denne aj nocne od 7-19 a od 19-7...pred nocnou som mala volno tak sa dalo niekam vybehnut napr.cez vikend , cez tyzden max.ist pre deti a naucit sa s nimi... teraz prechadzam iba na denne nerobim kazdy den cize mavam volno medzi smenami...po praci pridem okolo 20tej cize vela nespravim max.sprcha nieco upracem a idem spat najma ked vstavam na druhy den...mne tie 12tky vyhovuju, odrobim si 2 dni a 2 dni mam volno aj si doma upracem,cosi navarim oddychnem, niekam vypadnem napr.nakupy,fitko a potom sa aj detom povenujem ak dojdu zo skoly/skolky, aj vikend si viem naplanovat ak chceme niekam ist viem si dat poziadavku

muz ma zas prac.dobu od 8-15:30 ale vie si zariadit veci a byt k dispozicii ak by nieco akutne trebalo s detmi ma volnejsiu pracovnu dobu...pracuje casto aj s domu aj mimo

janka95
28. feb 2022

Ja robim 12ky . Denná, nočná. Teraz som 2 týždne robila 8cky od 7 do 15 ale som šťastná že nabehujeme naspäť na 12 hodinové smeny. Občas je to veľa podľa toho aký r9zpis nám dá vrchná. Ale pokiaľ nikto nevypadne je to super. Občas mám aj 4 dní voľna v týždni. Mňa tie 8cky ničili a mala som pocit že stíham oveľa menej. =D Ale každému vyhovuje niečo iné 🙂

ajko2011
28. feb 2022

Pondelok 9:00-15:00
Utorok, štvrtok a piatok 8:00-14:00
Streda 9:00-16:00
Neviem aké máš na mysli aktivity, ale ja po práci idem maximálne na nákup a so synom vonku. Potrebujem sa aj jemu venovať, učiť sa s ním. No a máme ešte psa😂tak okolo toho veci. Ale ináč nestíham žiadne výlety ani nič. 🤭

laladua
28. feb 2022

Tak ono ako komu vyhovuje, mne je najlepsie od siestej a poobede mat klud, aby som mohla ist von, ist behat, ist s malym na preliezky. Akoze som rada, ze nemam nejake problemy s rannym vstavanim.

saxana000
28. feb 2022

Robim od 8-14 od pondelku do piatku.po robote.stiham nakup uvarit skolku s malou na prechadzku precvicit logopediu oprat pozehlit povysavat..

7lenka11
28. feb 2022

ja pracujem 9.00 až 17.30, niekedy aj dlhšie.. cez týždeň po večeroch nie je veľa priestoru na aktivity.. najmä v zime, keď bola skoro tma, nebolo veľmi čo robiť.. naplno využívam víkendy a letné večery.. ale mne takáto pracovná doba vyhovuje, neviem si predstaviť vstávať do práce o 5tej.. inak keď stíham, tak po robote idem s kamoškami/kolegyňami na pohár vína, s partnerom na večeru, do kina/divadla a tiež sme s partnerom športoví fanúšikovia, takže ideme buď na nejaké športové podujatie alebo si ideme zahrať squash, na dlhú prechádzku atď.

laurikagab
1. mar 2022

@mon895 ja som tak mala aj tu vzdialenosť👍 Teraz mám 8–16 hod a 5 minút peši ale chodím autom🙈 lebo zbieram deti zo školy a dávam do školy..a na obed si odbehnem domov

laurikagab
1. mar 2022

@7lenka11 v akej oblasti pracuješ? Tiež sa mi už nechce vstávať zavčasu a rada si pospím dlhšie🙈

7lenka11
1. mar 2022

@laurikagab marketing 🙂 v tejto oblasti sa zvyčajne začína až medzi 8.00-9.00, mám kolegov, ktorí dokonca chodia aj na pol desiatu :D len potom musia poobede dlhšie ťahať..