Zdravím vás.... prosím vás je normálne, že v pracovnej zmluve nie je uvedený konkrétny deň - výplatný termín, ale len, že do 31ho v mesiaci? Tým pádom niekto má výplatu 10ho, niekto 25ho.....človek vôbec nevie kedy bude mať výplatu v priebehu mesiaca.... ďakujem za vaše názory, postrehy
@elizabet173 áno ak máte 2 riešenia
s tym som sa stretla len raz, u jedneho vydrbaneho zivnostnika, ktorý nas zamestnancov okradal
Je to v súlade so zákonníkom prace. Zamestnávateľ má naozaj cas do konca mesiaca
Druha vec je, že to nie je seriózne voči zamestnancom
Tiež mám v zmluve vyplatny termín najneskôr 25 deň v mesiaci. Výplata chodí ale 15. Keď to vychádza na víkend tak ako kedy, niekedy pred, niekedy po. Ak si takú zmluvu podpísala, tak si súhlasila.
Aj muz ma v zmluve do konca mesiaca, vyplata mu takmer vzdy prisla 15.dna v mesiaci. Ja mam do 15.dna v zmluve a mavame vyplatu vacsinou okolo 10.
Ber to tak, ze tvoj vyplatny termin je posledny den v mesiaci. A ak pridu peniaze skor, bude to iba prijemne prekvapenie.
je to standardne ze sa dava do konca mesiaca a chodi do napr 10 teho (tak je to u nas
@nd ved termin tam mas. Do 31ho. Tak rataj vzdy s tym najneskorsim datumom a vybavene.