Som na invaldnom a chcela som skúsiť prácu opatrovateľky v domove dôchodcov ale nezvládla som to psychicky ani fyzicky.teraz sa bojím rodičov ako zareagujú
nie každý zvládne prácu opatrovateľky. je to veľmi náročné po psych. stránke.
raz som o tom počúvala rozhovor a veru majú veľké problémy s pracovníkmi - niekto tam vydrží len pár dní.
skús niečo iné...držím palce
@lucia851 odkial si?
@lucia851 moja kamarátka sa odsťahovala k priateľovi a išla robiť do DSS, lebo tam nemala inú moznost po mesiaci schudla 5 kg nemala čas ani jesť nemohla robiť nočné stále bola v práci.Ked jej zomreli prví pacienti plakala, ale pochopila, že to nie je práca pre ňu Ona by sa tam rozdala všetku najhoršiu robotu na ňu navalali.
Teraz radšej prestupuje a potom ide na vlak do Ba a tam si našla prácu.Najdes si niečo iné...nechceš ísť niekde do malého obchodu?kiosku
@kvetinka75 z Trakovic pri Hlohovci
Opatrovanie nie je pre každého na každú povahu. Sú ľudia ktorý to radšej zaplatia hoci by to to dokázali. To nie je len tak. Idem robiť opatrovateľku tam treba aj dvíhať, otáčať, prebaľovať, umývať. A hlavne nič moc ak máš depresie že vidíš umierať človeka ležiaceho na posteli.
@lucia851 tak to ked mas uzkosti a depresie, tak musis nieco lahsie, na polovicny idealne podla stavu. Nieco, kde je kludnejsie. Ja robim tak cca 5h pomocnu silu a da sa, ale viem, ze byt tam 9h ako ostatni, tak to nezvladnem fyzicky ani psychicky. Kto nema take problemy, tak tazko pochopi.
@lucia851 v Hlohovci nie je niečo vhodnejšie, aj keby len na polovičný úväzok? Mňa napadla nejaká jedáleň, vývarovňa, výdaj jedla.
A čo si čakala? Pri tvojich problémoch, ktoré máš, sa to dalo čakať, aj ti tu ženy dobre radili, nepočúvala si, ale aj tak dobre, lebo si skúsila a len sa potvrdilo to, že tá práca pre teba nie je vhodná. Čo sa týka rodičov, ako to s nimi súvisí? Veď si dospelá žena a matka, čo majú s tým tvoji rodičia? Snáď nebudú 39 ročnej žene dávať kázne o zamestnaní?