Ahojte, neviem, či si idem po radu alebo sa iba vyrozprávať. Strašne mi lezie na nervy šéf v práci. S kolegyňou s ním sedíme v jednej kancelárii a je to na nevydržanie. Obom nám neskutočne lezie na nervy. To ako všetku prácu rozdá iným a on nerobí nič. To aký je alibista a ignorant. Ako sa nedokáže zastať svojich ľudí a je neschopný. Len tu sedí a hovno robí, podopiera si hlavu. Už mi vadí aj ako dýcha, aj ako klepká prstami do stola a klávesnice a aj jeho hlas, som už alergická. Ide ma rozdrapiť 🙄 Snažím sa to prekonať alebo nejak nevnímať, dať si sluchátka alebo čo, ale nič nepomáha. Ja viem, že to znie ako banalita, ale vyčerpáva ma to. Inak práca je fajn, všetko až na toto. Ja viem, že nikto nie je dokonalý, ani ja nie som a preto sa snažím začať od seba, ale neviem, ako s tým pracovať.
@slavomirslavo To práveže moc nechcem, som tu rok a práca ma baví, preto sa snažím zmeniť postoj voči tejto situácii 😀 ale nejak mi to nejde. A možno mám iba slabú chvíľku dnes, lebo dnes sa to blíži ku hranici extrému 😅
aký máte vzťah? Tykáte si, zdržanlivý, preberáte aj niečo viac ako iba prácu? Podľa toho by som sa zariadila a rovno sa ho spýtala, prečo vám s tým nepomôže keď sa tak nudí. Alebo je to majiteľ firmy?
@ibatanecnica Tykáme si, sem tam sa opýta aký bol víkend alebo čo plánujeme na víkend ale nejak moc osobné veci nie. Je taký rezervovaný skôr. Je to manažér oddelenia. No keby sme mu to povedali tak by asi buď nepochopil že to myslíme vážne alebo by nám tu potom spravil peklo 😀
dobrý šéf prácu rozdá podriadeným a už len kontroluje popr. zbiera pochvaly on... 😉
@letmebe8 tak keď je manažér oddelenia, tak má asi ešte niekoho nad sebou - takže jednou z možností je, že sa aj s kolegyňou pôjdete oficiálne posťažovať na jeho spôsoby na HR alebo jeho nadriadenému. Ďalšou možnosťou je zmeniť prácu - predpokladám, že tam nie si na nútených prácach a nemôžeš odísť.
Len zmeniť postoj. Príde mi to, že sa nasieraš sama. Keď Ťa práca baví a stíhaš sledovať čo robí šéf, tak to také zlé nebude s tým ako tú prácu zadelil.
je to statna sprava? ze si to moze dovolit ako vravis, ze nic nerobi, len sedi a hovno robi?
Mna by zaujimalo, ze co je to za robotu 😉
Ked bude zadavat robotu, tak neber vsetko, povedz, ze to a to staci, ze viac nestihas 😉
A čo je teda konkrétne problém? Lebo opísala si klasického nadriadeného. Možno tak 90 percent je takých.
Hmm, čo tak mu nasadiť chrobáka do hlavy, že ako šéf by zaslúžil vlastnú kanceláriu...? Tým pádom by ste s kolegyňou neboli s nim v jednom priestore...hned by si sa cítila lepšie, a nevidela by si, čo (ne)robí...
Je to šéf treba si uvedomiť že ak sa niečo poserie tak ON s as toho dokáže dostať a na to doplatíš len TY.
@letmebe8 treba odísť do inej práce...
ja som poznala jedného šéfa čo rozdal prácu , zdrbal čo sa dalo a on vyvolával frajerkám... 😀😝
no chujko na pohľadanie... ale to bola správa - nechcem písať konkrétne ktorá.
nemate moznost home officu? lebo potom by ti mohlo byt srdecne jedno co robi tvoj sef
@letmebe8 Z mojich skusenosti sa takmer s kazdym problemom, ktory neviem ovplyvnit daju robit len dve veci - bud si zvyknut, akceptovat, najst si v tom to svoje dobro, alebo, ak to nejde, tak zmenit - cize ina praca, ak ide o cloveka, odstrihnut ho. Presadnut si nemozes do ineho kanclu?
@letmebe8 mala som tie iste stavy..s kolegynou, to sa nedalo vydrzat!! denne s nou v kancli, aj som jej to povedala..nevedela som, ako to tam vydrzim a kolko este..a co sa stalo?? kolegyni sa v sukromi zmenil zivot, rozviedla sa a nasla si dobreho muza a ona je teraz uplne zmenana..neverila som tomu, ze to bude realne, ale ex manzel ju psychicky vycerpaval a vsetko si ventilovala v praci-tu jej povyseneckost po kazdom, rivalitu..no hroznee nieco..musis sa odosobnit a ries s nim len nutne veci, u vas je horsie, ze je to sef a moze vam zadavat ulohy
Tak ďakujem Vám všetkým za rady. Nepracujem v štátnej správe. S kolegyňou sme sa zhodli, že sa s ním porozprávame. Ak to nepomôže, tak to budeme riešiť cez vyššie páky. 🙂
Zmeň prácu 🙂