Ahojte,
chcela by som sa spýtať, či neviete v ktorej spoločnosti ponúkajú čo najviac homeoffice? Dakujem
Ja robim homeoffice druhy rok, pracujem pre majitela internetoveho obchodu. Tam by som nemala najmensi dovod sediet niekde v kancelarii.
@bienennest ja robím v zahraničnej firme, mávala som3x týždenne homeoffice. Dostala som ho po pol roku. Ale teraz som na materskej a počula som, že spoločnosť urobila nejaké zmeny a homeoffice zrušili. Preto zvažujem hľadať si prácu v inej spoločnosti, kde sú lepšie takéto benefity.
@kytula Na tvojom mieste by som sa informovala priamo u tvojho nadriadeneho predtym nez si zacnes hladat miesto niekde inde. Niekedy sa take obmedzenia tykaju len niektorych oddeleni.
@kytula ved sa opytaj na pohovore. Ja som tak spravila.
Napr.u nas h-o davaju podla potreby raz do tyzdna ci dvakrat,napr.pre potreby doliecenia sa,aby clovek nebol dlho na PN.. Zavisi od typu prace, moznosti vo firme..
Myslim,ze na vyssich poziciach je to normalka,ze maju pristup z domu kedykolvek. Mozno s urcitymi obmedzeniami.
Ja mám cca raz týždenne od začiatku ako som nastúpila do spoločnosti...mám ho však len vtedy keď som 4 dni mimo domu......
@kytula Ahoj, Home Office je casto pouzivany v zahranicnych spolocnostiach a v IT firmach. Ale o tom, ci ho mozes cerpat a ako casto vzdy rozhoduje tvoj priamy nadriadeny.. takze je to vzdy o individualnej dohode a aj trosku o dovere zamestnavatela. Casto je home office povoleny az po niekolkych odrobenych rokoch, ked sa zamestnavatel vie spolahnut na to, ze aj z domu odvadzas rovnako dobru robotu ako v offici 😉.