Mám rada upratovanie preto si rozmýšľam otvoriť upratovaciu firmu čo si o tom myslite? Uživím sa ? Chcela by som upratovanie tepovanie umývanie okien žehlenie všetko v jednom šlo by to ?dakujem za vás názor
@istvanka
Presne ako pise "maminecka2" zacni neoficialne a uvidis ako to pojde.
Nebude ta nic obmedzovat. Ja tiez poznam baby co chodia upratovat a nikdy nikde ziaden papier a vsetci su spokojny.
@magmolatus Aj ja budem take baby potrebovat, kupujeme vacsi byt, kto to bude glancit? 😎
Mohlo by, urcite to chce aj kusok šťastia 🙂 ale chod si za tym a verim, ze budes úspešná 🙂
Sak práve toho sa bojím že to nepojde chcem si kúpiť profesionálne stroje na čistenie aj poriadny vysavac chcem ponúkať aj umývanie okien tepovanie žehlenie proste všetko
Ahoj, ja pracujem v upratovacej firme a mozem ti povedat, ze je velky zaujem, ci uz o riadenie bytov, domov alebo spolocenskych priestorov, a to som z maleho mesta....
Ludom sa bud nechce, alebo nemaju cas alebo su uz stari a nevladzu riadit.
@charllotte
@charllotte
@charllotte ďakujem pekne a mozem sa opýtať koľko má tá firma zamestnancov ?
@istvanka to presne povedat neviem, lebo ja na firmu nechodim, kluce od vsetkeho mam pri sebe a pravidelne chodim riadit cely tyzden co mam,kazdy den nieco ine, ale sefka ma malo zien...cca 8 ??? Kazda mame fusky na cely tyzden a vynasa jej to velmi dobre, uz som rozmyslala aj ja sama, ze by som to skusila rozbehnut, naklady na rozbehnutie su minimalne v porovnani s inym podnikanim.
@istvanka zatial by som na tvojom mieste nešpekuloval nad tým že by si si kúpila stroje. Začni sama bez väčších nákladov, ked budes mat full stav že uz nebudes stihat, mozes kupit aj techniku a popripade si niekoho najst. Samozrejme ze to zalezi od toho kolko chces do toho vrazit, ci budes mat dostatok financii na kupu vsetkeho co treba....atd.
Samozrejme ze je to aj trochu o tom vztahu medzi kupujucim a predavajucim a musi tam byt nejaka dovera.
@maminecka2 Nad samochodným robotickym vysavacom si neuvazovala, lebo aj rozmyslam ze by som ho kupil, ale bojim sa ci by to ustal pri 2 rocnom dietati a jack rusell terierovi. Ti dvaja dokazu upratany velky byt premenit za hodinu na Hirošimu v priebehu jednej hodiny. 🙂
@magmolatus Jasne ze uvazovala 😉 Sestre teraz doniesol Jezisko taky co aj umyva (teda navlhko trosku prebehne povysavane nech nezavadzem ze to umyje aj zaschnutu zuvacku, voskovku, centrofixu apod. 😝).
Ale mam rovnake obavy ako Ty- ja mam doma dvoch kazisvetov (5 a 3) a pomaly (rychlo) im rastie konkurentka (9 mes.)- zistila na co sa daju pouzit prsteky, nechty a zuby... 👶 Takze sa dost obavam ze tych investovanych 500€ (a viac) by bolo velmi rychlo hodenych do kosa... 😨
Mam doma taku "chodiacu" prachovku Vileda, ta teda dostala zabrat. A nakonec aj tak nefunguje bo tie nahradne handricky k nej su nejake tensie a ona s tym nevie chodit, len sa toci na mieste, tak aj tak 30€ v tahu... 😵
A najoblubenejsia reklama mojich deti je kde sa babatko vozi a robotickom vysavaci 😅, takze im by som urcite urobila radost... 🙈
@magmolatus Inak jacka terierika ma svagrina, prvy rok- dva zastala za demolicnu catu! Nastastie potom ju to preslo a teraz ju uz tromfnu moje deti 💣
Najlepsie si zazmluvnit nejake firmy v okoli,aby si mala staly prijem.Z domov taky biznis podla mna nebude.
Ahoj, ak si z Kezmarku ako mas v profile tak veru neviem, tam nebude velmi vela ludi co si to budu moct dovolit. Ak sa prestahujes do Ba tak urcite, potom sa ozvi, aj ja budem zakaznicka 😉
Mozno skus posondovat ci by vobec bol v Tvojom okoli zaujem, skus zacat ponukat Tvoje sluzby na "necisto" a ak sa to rozbehne potom aj oficialne.