Ak ste uz dostali niekedy vyhadzov v práci napiste dovod. Nech sa zasmejeme 😀
@andrejkap123 za ničenie národného bohatstva.
Pracovala som v Amerike v obchode s hudbou, započúvala som sa, začala tancovať a omylom som vrazila do Cdcek s hudbou Michaela Jacksona.
@terry2003 😂😂
@akriakova to sa ale stava no hrozneee… a potom ze zeny oznamuju tehotenstvo az po skusobnej 🙂
Áno dostala som, keď ma prišiel muž pozrieť a sedel za barom celú noc (to sa nesmie pokiaľ niesi hráč) 😆 dodnes sa na neho hnevám 🧐🤣
lebo som nechcela bonzovat na kolegyne za podla mna blbost pre nich strasne dolezite vec tak som sa radsej nechala vyhodit lebo ma ten ich problem vobec nezaujimal
Vyhadzov som nedostala, ale na koberčeku som skončila lebo som si príliš poctivo zapisovala dochádzku ako študentka - na minúty presne :DDD
@w123 nemam rada kolektivy kde prevladaju zeny. Same intrigy.
@wtroa001 haha to áno 😂
@andrejkap123 presne tak.
@janka_266 konkrétne, o akú oblasť išlo? 😁
Dostala som za to, že som im dva mesiace dopredu oznámila, že ma čaká operácia a budem mesiac PN. Odpoveď bola, že v ten mesiac nesplnim svoj predajný plán a tým pádom ho nesplní ani môj team a tým pádom moja nariadená nedostane odmeny a bla bla bla. 🤦🤦🤦
@modrykonik33 právo, exekúcie 🤣 akože ich hlavná náplň bola dávať dokumenty do obálok a nosiť ich na postu 🤷♀️🤣
Po strednej som chvíľu pracovala v Lidli. Jedna zákazníčka začala na pokladníčku za mnou hulákať, lebo jej "zle nablokovala vajcia". Že cenovka bola iná, hulakala, začali padať dosť nepríjemné poznámky. A keď jej tá zákazníčka povedala, že je negramotná, už som to nezvládla a povedala, že negramotná je asi ona, keď si nevie spojiť cenovku a tovar. 🤭😄
Dostala som hodinovú výpoveď, ale stálo to za to, nebola to moja cieľová stanica.
Ešte dodám, že cenovka tam bola správna.
Moj prvy sef mi poslal vypoved postou za to, ze som mu ja dala vypoved a hodil ju do kosa, moju vypoved poslanu postou neprevzal - vypisal mi absencie, karne neviem co a poslal mi vypoved 🤣 ktoru som ja neprevzala.
Asi ho urazilo, ze som na nich poslala inspektorat prace pre dlhodobe nevyplacanie mzdy a neexistujuce vyplatne pasky 🤷♀️ ako bonus dal na mna trestne oznamenie za vymahanie mzdy 😅 (vraj som sa vyhrazala mafiou a moja matka mala v taske schovanu pusku 🤣🤣🤣 - mala som 19 rokov a bola som hlupucke decko, tak so mnou bola mama). To bola taka komedia.
@aknamorka22 hej s týmto som sa aj ja stretla, keď som mala plánovanú operáciu a som to oznámila, tak sa veľmi rýchlo pripravili na to aby som neostala PN. Hneď si našli náhradu, ktorá im robotu urobila.
@andrejkap123 áno za moju papuľu nevymáchanú
@andrejkap123 pracovala som ako krupierka, vedúca ma vyhodila za to, že som si začala s SBS 😀 ( páčil sa jej ) 😀 nemala najmenší dôvod, nakoľko v práci sa venoval každý iba svojej robote a keby som si predtým s nou nerozumela ako "kamaratka" tak by o tom ani nevedela 😀 a to ja som ešte za ňu ťahala nadčasy a riešila jej prusery 😀
Ja som vyhadzov síce nedostala, ale keď som dávala v jednej práci výpoveď (sťahovala som sa inde), oznámil mi šéf so širokým úsmevom, že za mnou mu veru ľúto nebude. (ako, bol to riadny kus.... A nasa antipatia bola vzájomná) Rovnako sladko som mu povedala, že ma desi, lebo prvýkrát po siedmych rokoch mame zhodný nazor. Nakoniec sa z môjho odchodu dlho netešil, dva mesiace po ňom ho vyrazili....
@andrejkap123 ja som nedostala nikdy priamo vypoved, ale v jednej praci som sa dost nepchala veducim do zadnice a obcas si povedala svoje, tak zacali na mna donasat a zrazu ma zavolali na kobercek s upozornenim, ze som mala na kase manko (kasu pocitali supervizorky a chodili nam do kasy cez nase prestavky), tak som odisla sama.
v inej praci mi dal veduci karne (strhol 500 korun z vyplaty), bez toho aby mi to povedal, dozvedela som sa to z vyplatnej pasky, za to ze ked som mala dovolenku som v sobotu neprisla urobit uzavierku prirucnej pokladne, ale ked mi zavolali tak som prisla a pracu urobila. tiez som odisla sama.
v dalsej praci som niekolko mesiacov robila za dve pozicie, lebo kolegyna sla na dlhodobu pn, za smiesnu vyplatu a ked som po dlhom case chcela dovolenku, lebo som ju potrebovala kvoli studiu na vs, tak mi ju veduca nechcela dat, tak som sla na pn. po pnke ma veduca zazalovala regionalnej manazerke a chcela vytrestat, ta mi nalozila a pohrozila vypovedou a ja som jej povedala, ze dobre. veduca len cumela, ze odchadzam a nechapala a vytrestala akurat seba, lebo nechcela aby som odisla, chcela ma len potrestat.
@andrejkap123 prepustili ma za nadbytočnosť,mala som svoj názor,nedonášala som,vedúcej sestre som nenosila darčeky a klebety.Jasné,že to bolelo.Ale teraz s odstupom času im vlastne ďakujem.Za čo? Som v zamestnaní,kde si ma vážia a aj moju prácu.Slobodne a bez strachu mozem povedat svoj nazor,co zlepsit a pod.😊
Mne 3 dni pred vianocami oznámil šéf,starosta, že z organizačných dôvodov mám výpoveď, že poslanci chceli aby som skoncila k 31.12. ale vraj podľa Zp musia dať mesiac.vtedy bolo odchod inak, takže viete aké boli sviatky....
Tak v januári, v dňoch 25.vyrocia môjho nástupu som s plačom zo šoku všetko triedila, balila si veci a brala domov vsetko čo som dostala.
Pre klientov som napísala rozlúčkový list, veeeelmi slušný, aj ten mi ritolez starostu strhol z dverí. Našťastie vnútri nie, a redaktorka miestnych novín zverejnila časť. Ludia v šoku, sa chodili do mnou lúčiť.
Prišiel za mnou šéf a povedal "zober si veci a vypadni, už sa na teba viac nemôžem pozerať " dôvod? Dodnes vlastne neviem, chcela som len robiť to, čo malo byť náplňou mojej práce a to sa mu zrejme nepáčilo 😀
@andrejkap123 mala si vidieť ten jeho ksicht. Úplne červený. Zobral ma do zadnej časti obchodu, a tam na mňa nahúkal, že som jedno nevychovane decko, že má zažaluje a vysudi milión.😂😂 Napokon som mu musela zaplatiť to jedno cédečko, pretože bolo podľa neho zničené aj keď nemalo na sebe ani škrabanec. Tak som prišla o 15 dolárov a dostala nové cédečko.
@andrejkap123 za tehotenstvo v skúšobnej dobe s údajom dôvodu riedenie stavu 😂😂😂