Idem si písať životopis,mám tam uviesť aj 6 rokov rodičovskej dovolenky?Či tie roky jednoducho preskocit
som senior HR - nie neuvádza, na pohovoroch sa na hluché obdobia nepýtam - zaujímajú ma zamestnania, odbornosť, prax, nie súkromie potencionálneho zamestnanca (nepýtam sa na dôvody prečo nie sú zamestnania naviazané časovo súvislo po sebe - mohol byť dlhodobo PN, na RD, na MD, niekoho opatrovať - je to jeho vec).
Netreba vôbec. Ja sa tiež na hluché obdobia nepýtam. Je aj veľa veci, ktoré je zbytočné uvádzať ak nemajú prínos pre danú pozíciu.
Ak bol niekto v prvej praci, tak to sa ma napriklad tvarit, ze "ano, na zaklade zivotopisu mam 7r skusenosti", aj ked realne 6r bola s detmi doma a prax ma 1r? 😀
@simca06022011
@alenah31 baby prosim Vas a ako to potom uviest ked som u rovnakeho zamestnavatela? tak aby bolo jasne ze mam 5r skusenosti a nie 8 rocne? Myslim ze nejako uvedene by to tam malo byt, aj ked nie zadefinovane ako MD/RD. Mozno pri jedno zamestnanie/poziciu uviest 3 obdobia od do a tym to naznacit? Dakujem 🙂
ked neuvedies, tak pocitaj s tym, ze sa ta aj tak budu pytat, kde si bola tie roky.