Úroveň znalosti office

15. apr 2024

dobrý deň. jedna otázka. keď zamestnávateľ napíše do pracovnej ponuky excel,word,powerpoint na pokročilej úrovni tak z vašej skúsenosti keď ste sa zamestnali tak vždy ste potom reálne využívali takú úroveň znalosti? alebo jednoducho niekedy preháňajú nároky v pracovných ponukách?

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dadis
15. apr 2024

https://www.testdome.com/tests/microsoft-office... skus sa tu, alebo na podobnej stranke otestovat. Za mna osobne - znalost ms office - je must pre vsetkych pracujucich v administrative, ak nemas dostatocne znalosti, daju sa spravit kurzy

sweaaa
15. apr 2024

Pri exceli bola táto úroveň vždy potrebná aj v skutočnosti.

pe_mi
15. apr 2024

Ahoj,ja som to prednedávnom riešila.nakolko som nastúpila na administratívnu pozíciu.ale v životopise som mala uvedené začiatočník.ale mám úžasnú kolegyňu,ktorá má zauča a má trpezlivosť.do týždňa som sa perfektne naučila excel, outlook a podobné programy.nakolko to denne využívam a veľa.
Ale som bola na úrovni,že rozkliknem,viem ako vypadá ten priečinok a tam moja práca skončila 😀😀 tak som rada,do budúcna len plus.v práci som veľmi spokojná

belle_vie
15. apr 2024

Pre mna ako recruitera- zavisi od pozicie. Od bezneho admin zamestnanca ocakavam, ze bude ovladat outlook, zaklady wordu, z excelu robit a filtrovat zakladne tabulky.
Pokial je pozicia z velkej miery o datach, vzdy to bolo vypichnute v texte inzeratu a kandidati dopredu informovani, ze bude i test. Od takehoto cloveka ocakavam VBA a makra, pri datovych analyzach SQL.