Dobrý večer mam otázku
Začiatok mesiaca (8.10.) som bola na podpis na urade práce, pán čo ma má na starosti mi dal ponukový list ohľadom projektu invidualne poradenstvo kde je 7 - 10 sedení. Projekt sa začína teraz ( 5.11.)Povedal mi aby som sa nikde nehlásila o prácu a ďalší termín na podpis mi nedal, s tym že musím absolvovať to invidualne poradenstvo a po skončení mam hneď ist za nim kde by mi dal ďalší termín na podpis, ale mne medzi tym prisla ponuka o novú prácu s tým že ma príjmu a mam nastúpiť do práce 4.11.
Obávam sa čo mi na to povie pán čo ma má na starosti z úradu práce, či s tým nebude problém že mam ist na ten projekt a ja som dostala novú prácu či ma môže z tohto projektu odvolať.
Žiadny problém s tým nie je, dohodia ďalšieho uchádzača.
@nighttide ak chceš nastúpiť do tej práce, tak pre teba je prioritou práca a nie ÚP...ak s tým bude mať úradník nejaký problém, je to jeho problém a nie tvoj...nech si ho vyrieši ako chce 😉
@stasticko123 Ano určite chcem nastúpiť do tej práce, nechcem byť na UP. Super napísané, ďakujem😉
Veď keď začínaš 4.11, prinesieš im pracovnú zmluvu, tak ťa z úradu vyradia nie? Na ten projekt už tým pádom nemusíš ísť.