Úrad práce - projekt

nighttide
27. okt 2024

Dobrý večer mam otázku
Začiatok mesiaca (8.10.) som bola na podpis na urade práce, pán čo ma má na starosti mi dal ponukový list ohľadom projektu invidualne poradenstvo kde je 7 - 10 sedení. Projekt sa začína teraz ( 5.11.)Povedal mi aby som sa nikde nehlásila o prácu a ďalší termín na podpis mi nedal, s tym že musím absolvovať to invidualne poradenstvo a po skončení mam hneď ist za nim kde by mi dal ďalší termín na podpis, ale mne medzi tym prisla ponuka o novú prácu s tým že ma príjmu a mam nastúpiť do práce 4.11.

Obávam sa čo mi na to povie pán čo ma má na starosti z úradu práce, či s tým nebude problém že mam ist na ten projekt a ja som dostala novú prácu či ma môže z tohto projektu odvolať.

1sally12
27. okt 2024

Veď keď začínaš 4.11, prinesieš im pracovnú zmluvu, tak ťa z úradu vyradia nie? Na ten projekt už tým pádom nemusíš ísť.

januska12323
27. okt 2024

Žiadny problém s tým nie je, dohodia ďalšieho uchádzača.

stasticko123
27. okt 2024

@nighttide ak chceš nastúpiť do tej práce, tak pre teba je prioritou práca a nie ÚP...ak s tým bude mať úradník nejaký problém, je to jeho problém a nie tvoj...nech si ho vyrieši ako chce 😉

nighttide
autor
27. okt 2024

@stasticko123 Ano určite chcem nastúpiť do tej práce, nechcem byť na UP. Super napísané, ďakujem😉

melanta
28. okt 2024

@nighttide Nastupuješ v pondelok 4.11. Čiže tento týždeň pôjdeš podpísať pracovnú zmluvu a rovno ju aj donesieš alebo mailom pošleš na úrad práce. Viac nepotrebuješ riešiť.

nighttide
autor
28. okt 2024

@melanta Ano v stredu pôjdem to zaniesť na úrad 😄