Ahojte, kolko platite za upratovanie, za hodinu?
@prvosienka88 wau, v Kosiciach 10e? Ved vacsinou ide o peniaze na ruku, to je celkom dost nie?
@prvosienka88 v Kosiciach, ano?
@lianka123 10€/hodina
@julianabelakova a kde?
@lianka123 Prievidza
@tehulka2011 zatiaľ je to pre nás prijateľná suma a s pani som spokojná, takže si priplatím ale samozrejme by som brala aj nižšiu sumu
@lianka123 áno áno, kde hľadáte vy?
25 eur za jedno upratanie. Trvá cca 5 hodín. Prievidza
@martinka13 tak to je velmi malo, ale tak ked je zaujem 👍🏻
@martinka13 5 hodín za 25 eur??? Prosím si kontakt
@prvosienka88 okolie Bratislavy a fakt nemozem najst za 10eur na hodinu
Tiez som zvedavá, co je zahrnuté v tom upratovani? Tie ktore mate skusenost. Ja si to neviem predstavit, ale snivam o tom ze by mi niekto pomohol s upratovanim - idealne aby som tym ja vobec nemusela stracat cas, ale mame tu kopec haraburd, hraciek, riadov, papierov, drobnosti hocikde porozhadzovanych. U nas by nepomohlo take ze umyt kupelnu, kuchynu a povysavat :D dostat sa k tymto prácam, treba prejst najprv narocnejsim upratovanim a odkladanim veci
@lianka123 a za kolko? Ked za 10€ sa neda najst?
@sivana09 presne tak je to aj u nas, najhorsie je upratat tie volne pohodene veci, potom sa uz upratuje relativne lahko. Ja som niekedy mala takto pani na upratovanie, ale musela som jej to "predupratat".
@sivana09 tak tým, že mi už pani máme dlho, vie čo kam dať. Ale keď u nás bola prvýkrát mali sme dohodu, veci, ktoré nevie upratať dá na kôpku. Mne to pomohlo, bolo to pre mňa prehľadnejšie a nasla som im miesto. Teraz už ide automaticky.
@macik34 ma to popri práci, nie ako hlavnú zárobkovú činnosť. Dovoz aj odvoz jej zabezpečujeme. Ale čo tu čítam, je to ozaj dobrá cena🙂
@chiara_elle neda. Nechcu to robit za 10eur
v BB riadne cez firmu cca 9EUR/hod.
@lianka123 inak, ked si to teoreticky spocitas, tak ani ucitelka v skole tolko nema na hodinu. Pride mi to trochu prehnane, kedze upratovat moze hocijaka aj so zakladnou skolou 🤔.
@lianka123 predtým som platila 7e na hodinu, teraz 10e 🙂