Ahoj, co by ste robili .. som na rodicaku vlastne od buduceho mesiaca uz dostanem iba 25€ . Mama nasla robotu upratovat halu , mam tri a pol rocnu dceru , isli by ste aj s dietatom kazdy den na tri na styri hodiny umyvat halu ?je to cca na dva tyzdne. 4€ na hodinu
Jasne ze isla. Nikdy som nevahala a kazde euro dobre padlo. Pracovanim budujes sama seba a beries skusenosti. Aj obycajne upratovanie ti v buducnosti da vela. Budes si vazit kazdu pracu
@marca12 hej len isla by som aj s trojrocnou dcerou
@mitama robotu vybavila mama na dva tyzdne po par hodin
@tatianka0000 akože budeš mať na mesiac 25€ a pýtaš sa, či máš zobrať robotu? Nuž ak ti tých 25€ stačí tak nie, čo sa budeš namáhať. Ak tie peniaze potrebuješ, tak je odpoveď snáď úplne jasná.
@tatianka0000 dieťa by tam nemalo byť. Kto bude naň dohliadať?
Len jej ide o dcérku si skôr myslím, čo by ste jej odporučili ... Nemá ju kto strážiť? Bohvie ci tam bude dostatočne teplo pre ňu, kto bude na ňu dozerať.
Akože či by som zobrala dieťa so sebou? Máte ju kde nechať? Jedine že by ste ju zapojili, že by vedro ťahala na vozíku alebo tak
@tara42 ano ide mi o dceru , je to sportova hala , je tam teplo , nema ju kto postrazit , neviem no bola by som tam s mamou a este so segrou , asi zavolam mame zajtra ze to rusim a nech si najde nahradu este namiesto mna
@basska_b nemam ju kde nechat pomaha mi aj doma upratovat mozno by tam somnou vydrzala ale kazdy den styri hodiny no neviem
@tatianka0000 a dcérku musíš brat zo sebou?
@lauriema ano , nemala by som ju kde nechat , chlap robi do piatej my tam mame ist o tretej
@tatianka0000 aha, no tak ja ti poviem podľa seba že s dieťaťom by som nešla, neber to prosím ta osobne
@lauriema jasne chapem
@tatianka0000 dúfam teda ze si sa neurazila, prajem ti veľa šťastia
@tatianka0000 ja by som do toho určite išla. Každá koruna sa hodí. Podradna práca neexistuje a to mám v živote mimo materskej pod sebou viac než 50 zamestnancov. Keby som potrebovala tak aj zajtra pôjdem kľudne zametať. A mám sesterku ktorá chodí v zahraničí takto upratovať s dvoma deťmi 3 a 5 rokov. Ty nepíšeš aké veľké dieťa máš. Záleží od povahy tvojho dieťaťa a tiež či to nebude vadiť majiteľovi že pôjdeš do prace aj s dieťaťom 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Za mna mám trosku pocit že hľadáš dôvod prečo neísť a nie spôsob ako ísť 🤷🏻♀️ Ale ty si matka a daj na svoje pocity. Ak máš pocit že to s babom nedáš nuž tak to nesiľ 👌 držím palce
@zuzzinkaa mam tri a pol rocnu dcerku
@tatianka0000 ak by som tie peniaze nutne nepotrebovala tak by som nešla kvôli dcérke. Ak by mi išlo o prežitie lebo 25e máš na jeden nákup - neviem ako ste na tom s mužom, tak by som išla a vymyslela malej niečo aby jej to rýchlejšie prešlo. A otec malej nemôže prísť pre ňu keď pôjde z roboty? Tie dve hodiny by tam vydržala už nejako.
A dcéru tam pustia? Zamestnávateľ to. Dovolí? My máme halu aj sklad, a v žiadnom prípade tam deti nesmú, jasne je to iný typ ale aj tak... Ak bude mať kde byť, nie je problem.
Myslim, že ty by si mala brat teraz každú prácu, co príde ak manžel nezarobi PRe oboch dosť.. Dcérka už mohla byť prihlásena v škôlke.
@simca06022011 je to sportova hala , bude sa tam vyucovat telesna vychova
@tatianka0000 to nie je odpoved na otázku. Vie potencionálny zamestnávateľ že chceš do prace prísť s 3,5 ročným dieťaťom? Áno/Nie? Ak áno, je s tým v pohode a schvaľuje to?
@tatianka0000 to je jedno co sa tam robi, zamestnavatel ti dieta na pracovisku musi dovolit. Aj ked sa tam uci telesna, tak v prvom rade on zodpoveda za bezpecnost tam (plus korona opatrenia). Preto som sa pytala, ci to vie. A samozrejme, plati ta za 4h prace, nie za polo prace, lebo este treba malu strazit popri tom.
@zuzzinkaa ano , vie ze tam pridem aj s dcerou , zamestnavatel je mamin veduci , on to ma starosti a mna pozna , takze tam nejdem ani na dohodu , to len tak na.dva tyzdne umyvat po par hodin
@tatianka0000 tak už len posledná otázka je aké je tvoje dieťa. 4 hodiny nie sú cely svet. A budeš tam mat aj mamu a aj sestru. Ak je mala schopná sa pohrať sama keď jej tam vezmeš nejaké hračky a je to podľa teba bezpečne miesto, nevidím už žiadny dôvod si neísť privyrobiť. Sú detičky ktoré sú náročné a potom take samostatnejšie. Ak tvoje patrí do tej druhej kategórie tak sú už akékoľvek ďalšie rady zbytočne. Jednoducho choď 🤷🏻♀️
@tatianka0000 pokial ide len o dva týždne, každé eurko sa pridá. Ale asi bude najlepšie si hľadať nejakú normálnu prácu. So stálym pracovným časom a lepšími platovymi podmienkami, ako pracovať 3-4hod denne