Upratovanie apartmánu - skúsenosti a rady

sulong
12. sep 2023

Dobrý deň chcela by som sa spýtať či skôr poradiť, dostala som ponuku upratovať Apartmán je asi 25m2 a je to asi 2 az 3 krát za týždeň .Majiteľka sa chce dohodnúť na cene no ja neviem koľko pýtať pretože ona mi ponúka 5 eur na hodinu a za hodinu sa dá upratať ale príde mi to málo. Tak by som bola rada za nejaké vaše skúsenosti a rady .Ďakujem

malavrtka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
melanta
12. sep 2023

Platím za upratovanie domu 15 eur na hodinu, samozrejme netrvá jej to hodinu. Ak je to apartmán, ktorý upraceš za hodinu, tak kľudne pýtaj aj 20 eur, menej ako 15 určite nie.

guudy
12. sep 2023

@sulong nedohadujte si sumu za hodinu, ale za upratanie apartmanu a co vsetko bude zahrnute v tej sume.

lenkasarka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ibrunova
12. sep 2023

Ja som upratovala chatu, 3 spálne, dve kúpeľne, kuchyňa, za celú chatu 20€

guudy
12. sep 2023

Este by som dodala, ze suma sa bude lisit od lokality…

sulong
autor
12. sep 2023

@guudy ved to ze mne sa zdalo veľmi málo 5 eur za jedno upratovanie je tam dosť roboty prezliecť postelne, umyť kuchyňu, kúpeľňu povysavat umyť zem proste dosť a oni ze 5 eur tak som ostala trocha prekvapená a je to v centre mesta

guudy
12. sep 2023

@sulong majitelka na teba skusa podla mna… v centre ktoreho mesta?😁

zafir01
12. sep 2023

@sulong 5€ som mala minulý rok v dedine kde žijem . Pani domu mi k tomu uvarila vždy kávu . Dom bol veľký . Cca 300m2 . Upratovala som ho raz týždenne 6-8 hodín . Vždy zaokrúhľuje sumu na hor potom a platila v ten deň na ruku .

Niekde v meste by som pýtala viac

zafir01
12. sep 2023

@sulong 5€ za upratanie apartmánu je smiešna suma .aj keď ho za tú hodinu reálne stihneš . Iné je ,ak upratujes niečo veľké ,kde si real e 8 hodín .vtedy mi tých 5€ na ruku ,príde normálnych .
Vypytaj si fixnú taxu napr za upratanie ako celok .napr 15€ s tým ,že je jedno či to stihneš za polhodinu ,alebo hodinu .

sulong
autor
14. sep 2023

@sulong veľmi pekne všetkým ďakujem už sme sa dohodli