Ahoj, tie ktoré príležitostne chodíte upratovať, alebo si dávate upratovať, koľko sa prosím dáva na hodinu ? Resp. koľko, keď sa to počíta od veľkosti bytu? Mám na mysli napr. opakované upratanie 2-3 izbového bytu bez umývania okien (cca. raz mesačne), alebo koľko je aj s oknami.
Platím 15 eur na hodinu, pani chodí 1x týždenne. Bratislava
@melanta Ty si riadne štedrá👍 Kamoška chodí v DE a má 10€/hod.
@ladyrs Zväčša je to 10 €/hod. V nejakom menšom meste možno 8€/hod. Ale kľude aj viac, vidíš, že @melanta vie tú prácu oceniť a dáva 15€/hod. Ináč 2 a 3 izbový byt je rozdiel upratať, čo sa hodín týka. A ako píše @tenerifka raz za mesiac sa mi zdá málo. To tam bude tá upratovačka o dosť dlhšie, lebo upratať mesačnú špinu resp. kúpelňu/WC bude asi zaberák.
Ináč, nedávno tu bola diskusia v podobnom duchu, mrkni:
https://www.modrykonik.sk/forum/zamestnanie/upratovanie-rodinneho-domu-3/?page=4#post-85098110
Ahojte, nechcem aby to znelo nejak hlupo, doba je tazka, ale v okoli BA akoDunajska Luzna az Samorin ponukaju brigadnikom 4-4,50 EUR na hodinu v gastronomii. Nechapem preco pani na upratovanie pyta od 10 vyssie - teda tak som citala, ze si beru. Vacsina zien, ktore upratovanie ponukaju su nezamestnane ( s nejakeho dovodu bud prisli o pracu alebo "nevedia sa uplatnit" ) Ususdzujem, ze keby mali beznu robotu vo fabrike, tiez viac ako 5-7 eur na hodinu nezarobia. preto sa az bojim ponukat "iba" 5 Eur na hodinu, no mam 4 deti a tiez nemam mnozicku na peniaze. co vy na to?
@mama4kids suhlasim s tebou, okrem toho je to praca na cierno, nezdanena. Za kolko si si nakoniec nasla upratovacku?
Mne chodí pani raz do týždňa a berie 40 € za dom 200m2
Niekedy upratuje 5 hod
@ladyrs velmi zalezi na regione, v BA to je okolo 10 eur na hodinu, ale popravde, upratovat byt raz mesacne musi byt riadna prasacina (ak je teda obyvany), to bude aj na cely deñ