Kolko dni dovolenky ma upratovacka v skole? Ma narok na viac volna ako ucitelia? Su volne prazdniny ?Dakujem.
@oblacik00 umyvaju okna umyvaju po malovke a take tie vacsie prace pastovanie podlah a pod
výmera, ktorú som uviedla v príspevku vyššie, je presne uvedená výmera z kolektívnej zmluvy vyššieho stupňa @oblacik00. Maximálne v kolektívnej zmluve danej školy by teoreticky mohla byť stanovená vyššia výmera, ale pravdupovediac, v reáli som sa s tým ešte nestretla, takže naozaj treba počítať len so základnou výmerou
dakujem pekne za odpovede 🙂
Cez prazdniny maju upratovacky viac prace ako cez skolsky rok, umyvaju sa vsetky okna, sklenene vyplne, vitriny, tepuju sa koberce v druzinach, sedacky, umyvaju lampy, drhnu kachlicky, umyvatelne steny, kabinety, proste vsetko, na co nie je cas po cely rok len pri beznej udrzbe. Patria medzi nepedagogickych pracovnikov a chodia normalne dalej v lete do prace, ked su tam uz ucitelia neni.
nie, upratovačka v škole patrí medzi nepedagogických zamestnancov, takže základná výmera je 5 týždňov, po dovŕšení 33 rokov alebo pri starostlivosti o dieťa 6 týždňov. Upratovačka nemá toľko dovolenky ako učitelia