Upratovačka v škole

julka828
21. feb 2024

Mam vysokoskolske vzdelanie no bohuzial psychicke problemy. Poberam invalidny ciastocny. Nie je jednoduche si najst pracu, vela dveri sa mi tymto problemom zavrelo. Tak skusam nieco "nenarocne" na psychiku a kde by ma vzali. Prva otazka na pohovore bola: "jedna vec mi tu nesedi, preco s vasim vzdelanim sa hlasite na pozicou upratovacky" cize ma mozno ani tam nevezmu. Co uz mam robit ? Som nestastna. Je to podradne ? V skole je vela ciganov pytal sa ci mi to nevadi povedala som na vsetko ze nic mi nevadi. ze budem robit. Mam dve deti 5a3 rocne.

unicornlady
21. feb 2024

Presne tú psychiku môžeš povedať, že si pri tom psychicky oddýchneš, že rada vytváraš čistý bezpečný domov... máš malé deti, tak ti vyhovuje viac flexibilnejší čas (aspoň čo u nás je, tak upratovačky nerobia na 8 hodín, ale skrátený úväzok)

pandorra
21. feb 2024

načo si zadávaš do životopisu, keď sa hlásiš na miesto upratovačky vysokoškolské vzdelanie? Ja osobne by som skončila pri stredoškolskom vzdelaní. Si potom pre nich prekvalifikovaná a to potencionálneho zamestnávateľa odradí.

8853
21. feb 2024

Kludne mozes povedat, ze si vyhorela a praca vo vystudovanom odbore ta nenaplna, ze hladas nieco jednoduche a nenarocne na psychicku zataz. Neklames a vysvetlis. Svoje diagnozy si nechaj pre seba . Rovno to priloz do motivacneho listu k zivotopisu. Aby ho nevyhodili hned v prvom site.

pininka1
21. feb 2024

Súhlasím, viac ponúk som dostala keď som si dala iba stredoškolské vzdelanie. Držím prsty

egonsk
21. feb 2024

povedz, ze si psychicky vyhorela a musis aspon 2 roky robit nieco kludneho, preto chces aj takuto pracu, lebo nechces vypadnut z pracovneho procesu a na to, ze ake mas vzdelanie nech nehladiaju, lebo ty sa staras aj o 2 malolete deti a chces im byt dobrym prikladom pracoviteho cloveka...

petrusa87
24. feb 2024

Urcite nepis nehovor, ze potrebujes na 2 roky nieco kludnejsieho ako hore pisali, lebo ta odpisu nazaciatku , vsak tam dlho nechces zostat a zas budu musiet hladat noveho cloveka. Asi by som na tvojom mieste nepisala tu vysku, ale mozes do zivotopisu napisat ciastocny invalid ale aj tam dodajte ze nema vplyv na vasu vykonnost a fyzicku pracu (ma to vyhody aj pre zamestnavatela)

julka828
autor
24. feb 2024

@petrusa87 nevzali ma na tu poziciu upratovacky

petrusa87
29. feb 2024

@julka828 poviem vam narovinu, kedze som robila v skolstve, najskor sa uprednostnuju koho poznaju alebo im niekto navrhne z toho prostredia, celkom je to lukrativny job co vam poviem,,, az ked naozaj tam si niekoho nestrcia tak potom pridu na rad cudzie ziadosti