Upratovačka alebo operátorka

19. feb 2024

Dievcata prosim poradte mi nemam skusenosti ani s jednym ani s druhym .Pracovala som ako pokladnicka cely zivot ,, Odtstahovali sme sa a hladam pracu momentalne ponukaju v jednej firme operatorku alebo upratovacku ...
Upratovacka ma o 60 eur menej nevadi mi to ide hlavne o to aby som to zvladla a pokladnicku uz nechcem robit ....Dakujem

deti95060810
19. feb 2024

operátor čoho? to je prakticky pozícia robotníka - možno niekde aj za pásom v automobilke...
za mňa radšej operátor...

egonsk
19. feb 2024

operatorka call centra, alebo ako robotnicka pri pase?

autor
19. feb 2024

@deti95060810 ano v automobilke za pasom

marsmykkok
19. feb 2024

tak ak ti nerobí problém stereotypná činnosť-čo zjavne nie, ked si vtedy celý deň ťukala do pokladne, išla by som do tej operátorky, zarobíš o pár eur viac. Upratovačka je svoje tempo, striedanie činností, ale nižšia mzda a umývať špinavé záchody napríklad tiež nie je výhra.

deti95060810
19. feb 2024

no namakáš sa ... V KII každú min. 1 auto. niečo namontuješ a zas ďalšie auto... ani do záchodu nemôžeš kedy chceš...
ale aj tak radšej toto ako upratovačku...

autor
19. feb 2024

@marsmykkok praveze uz nechcem stereotyp ...Neviem sa rozhodnut

autor
19. feb 2024

@deti95060810 tak toto nie asi skor ta upratovacka

mila23
19. feb 2024

ja by som sa rozhodovala aj podla pracovneho casu, vzdialenosti/dochadzania, co je presne napln upratovacky (co upratovat....ci nejake kancelarske pristory alebo zachody na stanici)...60 eur nie je nejaky velky rozdiel a za pasom ani odbehnut na WC nemozes hocikedy

autor
19. feb 2024

@mila23 tak isto sa pracuje len pozicia prace ina

lev26
19. feb 2024

Zas ako operator zarobis viac ak mas nocne mas priplatky sviatok priplatok a neboj nieje to stereotyp kde ťa budu potrebovať tam pojdeš 🙃

autor
19. feb 2024

@lev26 tak skusim asi tu operatorku ?vedia ma asi presunut keby som chcela ci?

madeincssr
19. feb 2024

Ked nevieme detaily, kazda rada tazka. Nic ti nepovedali, neukazali, co bude naplnou tvojej prace? Praca na pase bude extremne monotonna (a bez neplanovanych prestavok), upratovanie zas obcas "dirty job" a ludia sa na teba budu pozerat povysenecky. Ale zas nic nie je take zle, ako na zaciatku moze vyzerat. Zabehnes sa do oboch po case.

lev26
19. feb 2024

Jasné že áno v tych to automobilkach je to take že buď si na spracuvani alebo na vyslednej kontrole a balení ja som si prešla všetkým a za mňa fajn určite aj platovo je to lepšie ako upratovačka a hlavne ako upratovačka sa vyše narobiš ľudia sú rôzny takto si odrobiš 8hodin a padla 🙃

majkakvet
19. feb 2024

Radej upratovat ako sa natahovat s ludmi po telefone.

caroline_
19. feb 2024

@majkakvet ona asi myslela operátorku vo výrobe

deti95060810
19. feb 2024

@majkakvet 🙂

lakebabe
19. feb 2024

Z týchto dvoch upratovačka za pásom sa zoderies rýchlejšie a stereotyp nechceš co tam je celu smenu

tiika
19. feb 2024

@autor upratovačka kam? A ako operator nebudes pracovať na 2 zmeny?

mimikarol
19. feb 2024

Radšej upratovačka

kristiii
19. feb 2024

Nerozumiem, prečo si ľudia pod operátorom výroby predstavia hneď človeka priviazaného k pásu 🙄. Tí, ktorí to píšete, máte aj osobné skúsenosti? V každej firme je milión pozícii, ľudia sa na nich striedajú, tým nemyslím fluktuáciu, ale že sa napríklad každý deň posúvajú na inú pozíciu a pod. Často sa mení práca aj v priebehu dňa podľa podľa potreby. A s tým, že sa človek nedostane ani na wc, k tomu sa aj škoda vyjadrovať.
Autorka, za mňa určite operátor, ale tak mňa nebaví upratovať ani doma a nie ešte v robote 😅

januarova
22. feb 2024

@kristiii môj muž robil za pásom v automobilke. A je to presne tak ako tu píšu. Na WC môžeš až keď ťa niekto zastúpi alebo cez prestávku, jedlo cez prestávku rýchlo nahádzať do seba, lebo len 10 minút trvá, kým sa k nemu dostaneš. Žiadne každodenné vymieňanie pozícii, aj rok na tej istej.
Áno, človek si pripadá ako stroj a nie ľudská bytosť...
Neviem, či ty máš osobnú skúsenosť na tejto pozícii, alebo len z počutia... Lebo pracovníci od stola v automobilkách to vidia ružovo, ale v živote to neskúsili odmakat si aspoň týždeň

kristiii
22. feb 2024

@januarova robím vo vyrobách v podstate od strednej, takže mám tých skúseností viac než dosť. Aj aktuálne. Že tvoj muž natrafil na pakáreň je smola, ale teda rozhodne nie sú takéto roboty pravidlom.

januarova
23. feb 2024

@kristiii to som rada, ze mas prevazne dobre skusenosti. tak by to malo byt. ale ked ma niekto zle skusenosti, treba aj tie napisat. ja som uviedla tie zle. v mojom okoli je ta praca vo vyrobach otras, hlavne vo velkych nadnarodnych firmach.

cukroska
10. jún 2024

Za mňa radšej upratovať ako robiť za pásom ako otrok a normy trhať. Z vlastných skúsenosti. Aj keď netvrdím,Že všade to je tak ale moje skúseností sú opačné.