Úplná zmena práce

22. júl 2022

Ahojte 🙂
zmenili ste niektora uplne pracovnu oblast...nechcem pisat,ze na nizsiu uroven,lebo to nemam rada...ale pracujem v zdravotnictve, cely den v kancelarii,celkom zodpovedna praca, a neviem ci si toto viem predstavit robit dalsich uz len 5 rokov, a ked som povedala,ze by som isla robit, co by som fakt velmi chcela do nejakeho hotela,do hor,kopcov...vsetci pozeraju,ci som mimo,ze s VS,ci chcem ist casnicku robit. Zaujima ma,ci mate niekto osobnu skusenoat a ste spokojne a stastne,ze ste urobilu takuto zmenu. Alebo z IT pracujete v kvetinarstve...a podobne. 🙂

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kkovacovak
22. júl 2022

Nikto nechodí v tvojich topánkach takže nikto nemôže vedieť či to je alebo nie je pre teba dobré. Nakomiec sa aj tak budeš musieť rozhodnúť sama. Názory druhých ti môžu byť ukradnuté

zefyra
22. júl 2022

Ja z manažérskej funkcie predávam v malom bufete. Už som toho mala plné zuby. Možno sa k svojej pozícii niekedy vrátim no teraz som spokojná takto. Urob čo cítiš, lebo raz si to budeš vyčítať.

salamistka
22. júl 2022

@zefyra to je úplne super, hlavne keď si spokojná 🙂

mandzula
22. júl 2022

Ak ti to financie dovolia, nevidim problem.🙂

charlottha
22. júl 2022

ja som zmenila takisto pracu, presla som do uplne inej sfery a musim povedat, ze to bolo najlepsie zivotne rozhodnutie 🙂 vazne sa treba riadit srdieckom a proste urobit to, co citis, aby si bola spokojna ty, nie tvoje okolie.

elis248
22. júl 2022

Tak ja som zmenila prácu v kancelárii za uniformu. Robím vonku a ako bonus k tomu som sa v práci zoznámila aj s mojou drahou polovičkou. Takže zmena práce mi priniesla manžela a dvoch malých beťárov. Kým som nezmenila prácu bola som single.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz