Ahojte 🙂
zmenili ste niektora uplne pracovnu oblast...nechcem pisat,ze na nizsiu uroven,lebo to nemam rada...ale pracujem v zdravotnictve, cely den v kancelarii,celkom zodpovedna praca, a neviem ci si toto viem predstavit robit dalsich uz len 5 rokov, a ked som povedala,ze by som isla robit, co by som fakt velmi chcela do nejakeho hotela,do hor,kopcov...vsetci pozeraju,ci som mimo,ze s VS,ci chcem ist casnicku robit. Zaujima ma,ci mate niekto osobnu skusenoat a ste spokojne a stastne,ze ste urobilu takuto zmenu. Alebo z IT pracujete v kvetinarstve...a podobne. 🙂
Nikto nechodí v tvojich topánkach takže nikto nemôže vedieť či to je alebo nie je pre teba dobré. Nakomiec sa aj tak budeš musieť rozhodnúť sama. Názory druhých ti môžu byť ukradnuté
Ja z manažérskej funkcie predávam v malom bufete. Už som toho mala plné zuby. Možno sa k svojej pozícii niekedy vrátim no teraz som spokojná takto. Urob čo cítiš, lebo raz si to budeš vyčítať.
@zefyra to je úplne super, hlavne keď si spokojná 🙂
Ak ti to financie dovolia, nevidim problem.🙂
ja som zmenila takisto pracu, presla som do uplne inej sfery a musim povedat, ze to bolo najlepsie zivotne rozhodnutie 🙂 vazne sa treba riadit srdieckom a proste urobit to, co citis, aby si bola spokojna ty, nie tvoje okolie.
Tak ja som zmenila prácu v kancelárii za uniformu. Robím vonku a ako bonus k tomu som sa v práci zoznámila aj s mojou drahou polovičkou. Takže zmena práce mi priniesla manžela a dvoch malých beťárov. Kým som nezmenila prácu bola som single.