Ahojte .Musi zamestnávateľ povedať prečo dáva výpoveď v skúšobnej dobe? Ja si myslím že nie ale na moju otazku ..Že či mali problém nejaký somnou mi povedali:..To sa stáva..Není dôvod.
@zuzulk nemusi uviest dovod ale teda bolo by slusne ak by aspon naznacili a ty nevies preco asi ciste si nesadli v ramci ttimu ? Napr
Nie, nemusia ti dat dovod....
Najprv potrebovali jednu ..Mňa ..Neskôr že ešte jednu a potom vzali ešte jednu ..Len som zapocula sususu...Že oni si vyberú to kolegyne si tam suskali no ja som si to nevšimala. A snažila sa ozaj všetko robiť ..ale jedno je isté ..Jedna nová je kamaratka jednej čo tam robí . Alebo táto úžasná firma"si takto nebere a prepustí a nemusí platiť za ľudí
@zuzulk hej ved som si aj myslelaze casto to neni o tvoje praci ako ju robis ale o inych okolnostiach
ahoj. Je to neprijemne, ale ber to tak, ze ak "si im nesadla" do timu, tak by si sa tam jednoducho necitila dobre. Takze radsej ist z kratsej cesty a vela stastia v dalsom zamestnani.🙂
V skúšobnej dobe ti môžu dať výpoveď bez udania dôvodu, alebo z akéhokoľvek dovodu
@zuzulk teda aspoň mohli povedať. .Počas tej doby či bolo niečo zlé z mojej strany a nie nedať mi skoro výplatu . .. Vyvolávať im. A nakoniec prídu počas smeny aj s papierom v ruke. To je pristup,úžasný . Človek sa snaží naozaj ani len problém a hotovosťou pokladňou nebol .