Ukončenie pracovného pomeru počas skúšobnej doby

zuzulk
19. feb 2017

Ahojte .Musi zamestnávateľ povedať prečo dáva výpoveď v skúšobnej dobe? Ja si myslím že nie ale na moju otazku ..Že či mali problém nejaký somnou mi povedali:..To sa stáva..Není dôvod.

zuzulk
autor
19. feb 2017

@zuzulk teda aspoň mohli povedať. .Počas tej doby či bolo niečo zlé z mojej strany a nie nedať mi skoro výplatu . .. Vyvolávať im. A nakoniec prídu počas smeny aj s papierom v ruke. To je pristup,úžasný . Človek sa snaží naozaj ani len problém a hotovosťou pokladňou nebol .

loginexistuje
19. feb 2017

@zuzulk nemusi uviest dovod ale teda bolo by slusne ak by aspon naznacili a ty nevies preco asi ciste si nesadli v ramci ttimu ? Napr

sibalka21
19. feb 2017

Nie, nemusia ti dat dovod....

zuzulk
autor
19. feb 2017

Najprv potrebovali jednu ..Mňa ..Neskôr že ešte jednu a potom vzali ešte jednu ..Len som zapocula sususu...Že oni si vyberú to kolegyne si tam suskali no ja som si to nevšimala. A snažila sa ozaj všetko robiť ..ale jedno je isté ..Jedna nová je kamaratka jednej čo tam robí . Alebo táto úžasná firma"si takto nebere a prepustí a nemusí platiť za ľudí

loginexistuje
19. feb 2017

@zuzulk hej ved som si aj myslelaze casto to neni o tvoje praci ako ju robis ale o inych okolnostiach

zuzulk
autor
19. feb 2017
hariet
19. feb 2017

ahoj. Je to neprijemne, ale ber to tak, ze ak "si im nesadla" do timu, tak by si sa tam jednoducho necitila dobre. Takze radsej ist z kratsej cesty a vela stastia v dalsom zamestnani.🙂

delmondo
19. feb 2017

V skúšobnej dobe ti môžu dať výpoveď bez udania dôvodu, alebo z akéhokoľvek dovodu