Ahojte , včera večer mi prišiel mail z práce že mi ukončili pracovný pomer ku dňu 31.08.2024 . Čo to pre mňa znamená keď som na materskej ? Malá ma 2 mesiace . Treba ísť na úrad ? Alebo ako ? Neboli ste niektorá v tejto situácií ? Ďakujem za odpovede 🫶🏻
Predpokladam, ze si mala pracovny pomer na dobu urcitu do 31.8.2024, tento sa len normalne skoncil uplynutim doby, novu zmluvu ti nedali. Len ti oznamili, ze aby si o tom vedela. Neevidujes sa nikde, si na MD, potom na RD do 3 rokov veku dietata.
@zalka presne toto, prepisat rodicak na manzela, po materskej vycerpat podporu a vratit sa na rodicak...
@anjelicek26 mng bude mať nižší rodičak tam treba aby aj kus MD čerpal a čas je do tých 2r to naplánovať
Super takže na úrad netreba . Áno mala som zmluvu len na dobu určitú .
@vendy23 Tak si sa zle vyjadrila - neukončili ti prac.pomer.
@zuzanockamt ukončili pretože mi prišiel mail že “ ukončenie pracovného pomeru “ . Či zle hovorím ? Neviem . Je to nová situácia pre mňa. 🤔
Ale tebe normálne skončil pomer, oni nič neukončili, len ti to oznámili. Nevedela si dokedy máš zmluvu či čo?
@januska12323 nevedela .
@vendy23 Mala si prácu na dobu neurčitú? Na UPSVaR nejdeš, si na materskej a potom na rodičovskej.