Ahojte bola som na podpore a v čase korony ju predĺžili a zároveň ukončili v auguste, takže podpora mi skončila v auguste... . Posledná vyplatená podpora mi prišla v septembri za august... Mohla som už v septembri robiť prácu na dohodu?
a nepýtajú septembrové potvrdenie za august? a vlastne v septembri si ešte bola evidovaná na úrade práce? ak áno tak preto pýtajú čísla za september aj keď si už podporu nepoberala
Podpora skončila v auguste... Posledne vyplatenie bolo v septembri za august.... 19.9 som bola podpisovať ukončenie a 21. 9 prvý deň brigáda to už som mohla v pohode robiť že?
@ivka1474 No ak si pocas septembra stale evidovane na urade prace, tak pocas evidencie je aj dohoda obmedzena na nejaky pocet hodin. Takze mozu od teba ziadat info o tom.
V pripade, ze ti skoncila podpora a aj si sa ku koncu augusta odhlasial z evidencie, tak nemaju to preco pytat.
oni skontrolujú, že dohoda začala až po odhlásení z evidencie, bude to OK ale tým, že si tam ešte do 19.9. bola z toto obdobie skúmajú príjem
@ivka1474 Samozrejme.