Účtovníctvo - absolvent po škole

baki03
21. nov 2023

Ahojte, aká je práca zo začiatku po škole ako absolvent v účtovnej firme kde účtujú viacerým firmám? Mám strach že to nebudem zvládať.. a platovo to je ako?

oli18
21. nov 2023

@baki03 takato praca je pre absolventku najlepsie, co moze byt. Mali by ti pracu ukazat, ako sa co robi a ty, ak si nebudes ista, mas sa koho opytat. Platovo nech by to bolo kolkokolvek, tu pracu by som vzala.

simca06022011
21. nov 2023

ak ta vezmu bud rada a ruky nohy im bozkavaj za prilezitost a nauc sa vsetko co sa da. Naozaj 🙂 a plat neries, lebo ziskat takuto prax je na nezaplatenie. Ver mi. Tu si precitaj diskusie, ako zeny nevedia ako zacat s uctovnictvom po firme... a toto je to po com vacsina tuzi, lebo bez praxe sa nepohnu...

wagea
22. nov 2023

Perfektná vec na začiatok. Vzala som takúto ponuku aj za už vtedy nízku mzdu. Ak sa človek snaží, stále školí, učí a chce, posunie sa určite. Ale nebude to za rok, ani za dva. Ale v účtovnej firme, kde je kopec rôznorodej práce a klientov, je skvelé začínať a hlavne, snažiť sa prejsť si každým druhom klienta, každou časťou tej práce a stále sa posúvať vpred.