Dobrý deň všetkým,
Ospravedlňujem sa vopred ak to nie je vhodná kategória diskusie.
Chcela by som sa opýtať či by ste mi vedeli pomôcť/poradit. Mám vlastnú SRO a hľadám si nového účtovníka/firmu,kedze pri aktuálnom som vrcholne nespokojná.
Určite by má zaujímalo s kým máte relevantne skúsenosti ? Moja SRO je vzhľadom na tržby mala (do 50 tisíc € ročne) a potrebovala by som skôr poradiť,ale aj viesť evidenciu. Čo myslím s poradenstvom, je vyplácanie si “mzdy” alebo mesačnej odmeny a rôzne iné témy. Čo sa týka mesačných platieb/faktur,tie mám každomesačne na rovnakej,paušálnej úrovni.
Ďakujem vopred za každú relevantnú odpoved !
A k doplneniu,bývam v Liptovskom Mikulasi,ale firma je registrovaná v BA. Doposiaľ som fungovala na online podpore,keďže všetky dokumenty mi je jednoduchšie nascanovat a odobriť si online.
@martul ja ale predsa nikde nepíšem, že je to problém. Ja píšem, že pre mňa je nereálne, aby som nemala účtovníčku v meste. A viem, že aj moja účtovníčka má množstvo klientov mimo BA a dokonca fyzicky aj mimo SR. A je to v poriadku, ja to viem. Fakt nie som taká blbá, aby som si myslela, že sa to nedá. Ja píšem o tom, že JA by som nechcela účtovníčku z iného mesta.
A lokalita? Zbytočne ti poradí niekto účtovníčku z BA, ak si z Námestova. Teda aspoň ja si neviem predstaviť mať účtovníčku tak, že neviem s ňou v prípade potreby riešiť osobne. Čiže skôr by som dala otázku do skupiny tvojho mesta.