Účtovníčka pri rozbehnutí s.r.o.

tyblava23
3. dec 2024

Dobrý deň všetkým,

Ospravedlňujem sa vopred ak to nie je vhodná kategória diskusie.
Chcela by som sa opýtať či by ste mi vedeli pomôcť/poradit. Mám vlastnú SRO a hľadám si nového účtovníka/firmu,kedze pri aktuálnom som vrcholne nespokojná.
Určite by má zaujímalo s kým máte relevantne skúsenosti ? Moja SRO je vzhľadom na tržby mala (do 50 tisíc € ročne) a potrebovala by som skôr poradiť,ale aj viesť evidenciu. Čo myslím s poradenstvom, je vyplácanie si “mzdy” alebo mesačnej odmeny a rôzne iné témy. Čo sa týka mesačných platieb/faktur,tie mám každomesačne na rovnakej,paušálnej úrovni.
Ďakujem vopred za každú relevantnú odpoved !

melanta
3. dec 2024

A lokalita? Zbytočne ti poradí niekto účtovníčku z BA, ak si z Námestova. Teda aspoň ja si neviem predstaviť mať účtovníčku tak, že neviem s ňou v prípade potreby riešiť osobne. Čiže skôr by som dala otázku do skupiny tvojho mesta.

tinkavvv
3. dec 2024

@melanta v dnesnej elektronickej dobe to naozaj nie je podmienka. Nasa firma sidli v ba a zakaznikov ma z celeho slovenska.

@tyblava23 ak chces, napis ip, napisem ti nazov. Ale neviem aku mas predstavu, kolko si ochotna platit. Lebo to co pises, ze "len" nestoji par eur.

melanta
3. dec 2024

@tinkavvv pre mňa určite je, mám s.r.o. a neviem si predstaviť mať účtovníčku v inom meste. Ale je určite v poriadku, že niekomu to nevadí.

tyblava23
autor
3. dec 2024

@tinkavvv ďakujem za odpoved. Doposiaľ som platila 100€/mesacne a chcela by som pri tejto sume aj ostať.

tyblava23
autor
3. dec 2024

A k doplneniu,bývam v Liptovskom Mikulasi,ale firma je registrovaná v BA. Doposiaľ som fungovala na online podpore,keďže všetky dokumenty mi je jednoduchšie nascanovat a odobriť si online.

martul
3. dec 2024

@melanta v dnešnej dobe digitálneho účtovníctva to naozaj nie je žiadny problém. My máme klientov s celého Slovenska, dokonca jeden je dlhodobo v Španielsku a nebol nikdy žiadny problém.

melanta
3. dec 2024

@martul ja ale predsa nikde nepíšem, že je to problém. Ja píšem, že pre mňa je nereálne, aby som nemala účtovníčku v meste. A viem, že aj moja účtovníčka má množstvo klientov mimo BA a dokonca fyzicky aj mimo SR. A je to v poriadku, ja to viem. Fakt nie som taká blbá, aby som si myslela, že sa to nedá. Ja píšem o tom, že JA by som nechcela účtovníčku z iného mesta.

wagea
3. dec 2024

@tyblava23 sídlime v Ružomberku, môžem poslať viac info do správy

tyblava23
autor
3. dec 2024

@wagea ďakujem,napísala som vám správu.