Ahojte,
prosím, je tu nejaká učiteľka / učiteľ, ktorý má za sebou obhajobu prvého atestačného portfólia?
Za aký čas ste ho stihli urobiť? Sledovali ste webináre, príp. odkiaľ ste získali ucelené info, čo - kde - ako - prečo? Dalo sa to zvládnuť v pohode alebo to bolo dosť pracné a otravné?
Ďakujem.
@prosimopomoc ja som to napísala za cca 3 týždne, keď som pochopila ako na to
@tortelinka a odkial ste pochopili ako na to, z webinaru?
@akab dakujem 😊
@prosimopomoc návod na stránke, Plus info od niekoho,kto tak to robil
@prosimopomoc Teraz, keď už to mám napísané..... dali v Ružomberku taký podrobný návod, že to už napíše asi každý. Sú tam názvy kapitol, podkapitol a v nich popísané, čo tam treba opísať, dokladať a pod.
@akab videla som to, aj tak neviem, cim zacat.. Kolko stranova bola vasa praca?
ja som robila I. aj II atestáciu na KU v Ružomberku. Ale ešte po starom... Jedno ale určite viem, že boli fajn, na Nivame to bolo s oveľa horšími podmienkami. Určite nech ťa to neodradí, je to dobre cítiť najmä na plate, hlavne tá druhá. Veľa šťastia.
Ak naozaj robíte s deťmi a máte materiál, tak aj do mesiaca to dáte. Napísala som aj kamoške prvú, rovno z hlavy som písala, ale vedela som už čo a ako.
Tento rok som robila 2. AP 1,5 mesiaca. Samozrejme som musela vedieť ako na to. Prvé 2 školenia 5 rokov dozadu boli veľmi zlé, viaceré sme z nich nepochopili nič. Boli odborné, nekonkrétne. Aj niwam školenie som začala ale to nebolo taktiež veľmi nápomocné. Teraz v máji som bola u lucicmar za 25 eur webinár https://www.lucicmar.eu/webinar-tvorba-atestacn... a pochopila som...
V lete som to napísala, cca za 1,5 mesiaca (nie denného písania). Akurát ma čaká obhajoba.