ahojte ucinkovali ste niekto v nejakom komaprze v slovenskom seriali, alebo reality show?
Ja som bola v Mama na prenájom, Možné je všetko.
Jedna dcéra v Mama na prenájom, Nemocnica
Druhá dcéra v Pán profesor
Ešte na strednej. Potrebovali sme sa uliať z chémie, nakoniec nás tam bola celá partia a doteraz na to spomíname. 😊
Boli sme s kamoškou len tak zo srandy skúsiť v tom seriáli, co nahrávali v Košiciach pred niekoľkými rokmi. Bolo to celkom zábavné, ale neverila by som, že natočiť jednu scénu, kde sa v podstate človek mal len prejst po ulici zo strany na stranu a otočiť hlavu na zvuk vystrelu, je také náročné. Opakovalo sa to ani neviem koľko krát, a nakoniec neviem ci vôbec ta scéna bola použitá.
Potom som chcela skúsiť aj Dunaj, ale je to veľmi ďaleko pre mňa, keďže točia v Bratislave
@nadej1111 jasne, je to prijem a mas postupovat podla zakona. Rovnako to plati aj ak si na urade prace. Normalne dostanes zmluvu na podpis.
Ano bola som uz viac krat, mna tam vzdy "dovlecie" kamoska 😄 nejaky nemocnicny serial, bola som v Orange reklame, potom som sa ocitla aj v 2 na 1. Kedysi som bola aj v sutazi Pali Vam to? Vyhrala som 8600 korun 🤦♀️🤣
@tykat to nie je az taka pravda. Ano, jedna zmluva je nic, no nemozes vediet co ten clovek kde robi, kolko takych zmluv ma a kolko zarobi. Takze tieto info su zavadzajuce. Tak ale kazdy sam zodpovedame za svoje dane.
@tykat ja ti pisem ako clovek, ktory sa zivi danami. Aj prijmy tvojich deti podliehaju zdaneniu. Bud im ich zdania pri zdroji (ale este som sa s takou zmluvou nestretla, nevravim, ze neexistuje), alebo si svoje dane vysporiadaju v danovom priznani. Az ked skonci cely rok, az vtedy si kazdy clovek vie spocitat kolko a ake druhy prijmov dosiahol. Na zaklade toho potom zistujes, ci mas alebo nemas povinnost podat danove priznanie, ktore sa zdanuju, na ktore si mozes uplatnit oslobodenie.
Ide o zmluvy o podani umeleckeho vykonu, resp. obdobne zmluvy - je to vsetko prijem podla paragrafu 6 ods. 2. Cize prijem podliehajuci dani.
Ked student takto zarobi tisicku rocne a ine prijmy nema, tak to moze pustit z hlavy. Ale ked napr. niekde brigaduje, pracuje, uz to take jednoduche nie je. To co plati v zdaneni takeho prijmu u mna, neplati u teba. Preto sa na kazdy pripad treba pozerat samostatne. Aj jedno tvoje dieta moze postupovat inak ako druhe tvoje dieta.
@emmuskaxx tvoja fantazia pracuje dnes vecer na plne obratky 😉. V komparze som nikdy nebola, ale raz nejake "Repete" nahravala Tv. Bolo to otravne a dlhe. Opakovalo sa to iste viac krat, tlieskalo sa podla pokynov. Nikdy viac.