Pekný deň ženy. Len zo zaujímavosti keď pracujete v potravinách a ste prevažný čas v kase aké tringelty sa vám podarí nazbierať? Aká je priemerná čiastka? Kolegyňa ma vysmiala že tu nie som v reštaurácii no asi z nej len hovorí závisť keď som prevažnú časť dňa v pokladni mám aj 4-5 eur k plusu pre seba. Ona tvrdí že niekedy ani euro nemá. 😀
Viem ze je niekde brat zakazane
Ja keď som brigadovala v kauflande tak sme nesmeli brať tringelty
My môžeme mame to normálne dovolené 🙂 musí ostať presne suma vkladu zbytok je po odovzdaní tržby náš
robila som v pokladni je to uz neaky ten rok nazad a nikdy som si "tringelt" nenechala ... kasa vzdy povie kolko vydat a tolko som aj dala i ked to zakaznik zaokruhlil .. akn echali neaky drobak to sa davalo bokom a napr ked dieta ale niekto nemal drobne dolozila som mu z toho ... v dnesnej dobe sa aj tak plati vsade kartou takze mat 5 euro denne - to sa mi nezda..ale ak to tak mas ok plus pre teba no brat si drobne od babiciek - to nieje nic pre mna
5 eur v malej predajni je príliš vela, ved to máš za mesiac stovku.
Robila som par rokov v malom obchode a vsetko co nechali-ono to bolo par centov na nakup, tak sme davali vedla, nakolko v kase ma byt presne tolko kolko ma byt-nic naviac-za to by vas mohla kontrola aj pokutovat. Ale nenechavali sme si, nechali sme mimo a ked sa stalo ze chybalo par centov, euro dve, dali sme odtial, viac sme doplacali my-kedze chyba pri vydavani- raz do roka sa potom posedenie spravilo z toho.
Nedostavam ziadne tringelty. Ked mi niekto nechal centaky na pokladni, tak som ich davala bokom, ale to bolo tak do 50 centov za smenu. Odkedy zrusili centovky a dvojcentaky tak nic neostava
Väčšina ludi plati kartami, takze veľa asi nedostanes
Kasa musí na cent sedieť. Hovoríš im vyššiu sumu alebo ako sa dá toľko nazbierať?
Bokom odkladať a opýtať sa šéfa čo s tým .buď si nechať alebo dať jemu
ešte niekto aj platí e? ja vidím samé karty....
nepracujem v obchode
A vydavas dobre? 😃
@deti95060810 tak su este mensie obchody lde niesu terminaly. Oproti domu mam obchodik predava majitelka tu sa neda platit kartou a ked ma naviac je to jej . V takej kilovke je vo viacerych mestach sa tiez kartiu platit neda aspon v nasom meste
Si si istá že tá suma sú tringelty? lebo úprimne za 1 deň v malých potravínách je to veľa.....ja som robila v strednej Jednote, jasne , stalo sa že mi vystávali 2-3eurá ale rovnako sa stalo že i chýbalo 10eur....si len človek , pomýliť sa môžeš a ver, že ak vydáš ty viac tak dotyčný sa neozve, ale ak vydáš menej tak ti vie urobiť dobrý cirkus...ja som bola spokojná keď som bola na nule, príp.mi tam lietalo pár centov...... tam to mali kočky robené tak že čo bolo naviac sa odkladalo a prípadná strata išla z toho....
Podotýkam nie je to veľký reťazec ale menšie potraviny. Názov nebudem uvádzať