Ahojte od decembra minulého roku beriem antidepresíva Sertralin môjej veruducej som to povedala ale teraz sa mi zeminil mám mu to povedať? Dávku mi Psyciatricka zmenšila iba na pol tabletky denne. Mal by to zamestnávateľ vedieť alebo ako to vlastne je?
Je to tvoja sukromna vec.Nie nevrav mu to.
@koniarova
@pokojvdusi9 neviem či je to moja osobná vec alebo či sa to ma oznámiť keby ja neviem ma zrazil vozík alebo nejaký úraz v práci.
@zemanova28 ak ťa to nijak neovplyvňuje vo výkone, tak nie je dôvod o tom hovoriť. 🙂
@denkabemommy nie pracujem tak už rok skoro úplne v pohode.
@zemanova28 netreba to hovoriť.
Vôbec netreba hovoriť
@zemanova28 tak hádam mu neskočíš vedome pod kolesá. Neviem ako komu veríš ...no v dnešnej dobe, aby sa to neobrátilo proti tebe a ozaj úraz, z napr iného nedbalosti, by mohol niekto prekrútiť v tvoj neprospech....
@zemanova28 Je to osobna vec.Ale ked chces tak povedz.
@zemanova28 nič by som nikomu nehovorila. To hovoríš vedúcemu aké lieky by si brala napr. na tlak? Vieš vždy to môže niekto otočiť proti tebe. Do tvojho zdravia nikoho nič nie je.
@zemanova28 a naco? Pokial neovplyvnuju tvoju pozornost atd preco by si to mala hlasit. Do toho ich nic. Mozno aj sam veduci uziva, v dnesnej dobe nic vynimocne
@stanka_k neskocim mu naschval pod kolesa to vôbec ale tak vo veľkej fabrike sa stáva hoci jake nehody. Nechce sa mi to hovoriť len či musím niečo také oznámiť alebo je to moja vec.
@3009 nehovorím mu moje zdravotne problemi len som to vtedy povedala mojej vedúcej lebo také lieky som brala prví krát a vôbec som nevedela že ako budú zaberať ale teraz už pohodicka
@zemanova28 nie, netreba
Osobný údaj, nepatrí do oznamovacej povinnosti.
To už vy si mohla hovoriť, aj kedy máš sex...
Iba tvoj lekár rozhoduje podľa tvojej profesie/ pracovnej náplne , či ti liečba ( hocičím) ovplyvňuje prácu. To by mohli byť lieky ktoré sa nemôžu užívať, keď šoféruješ, resp. opačne - nemôžeš šoférovať, viesť vysokozdvižný vozík
Načo? Podľa mňa netreba.